Pročitajte nedeljni horoskop od 8. do 15. januara

U nastavku pročitajte šta vam zvezde govore u nedelji od 8. do 15. januara.

Kiki Ljung

Ovan

Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju u potpunosti vaše osnovne kriterijume. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo. Očekuju vas prijatne promene i novi uzbudljivi događaji u odnosu sa voljenom osobom. Neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Bik

Jasno vam je da se neka poslovna pravila ili razne okolnosti brzo menjaju, tako da vrlo promišljeno očekujete bolju priliku i svoju šansu koju ne želite da propustute. Imate niz prednosti u odnosu na saradnike i samo je pitanje pravog trenutka kada ćete realizovati neke važne ciljeve. Priželjkujete veću emotivnu slobodu da ostvarite svoje namere, ali kao da vas neko sputava ili trenutni događaji ne idu uvek u pravcu koji vama odgovara.

Blizanci

Nalazite se pred novim poslovnim dilemama, ali i dalje zagovarate timski rad. Verujete da se razni problemi najbolje rešavaju udruživanjem i pravilnom raspodelom uloga. Prihvatite korisne savete koje dobijate od jedne starije ili iskusne osobe. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Ono što vama izgleda ozbiljno možda i nije tako značajno, ako pažljivije saslušate sve komentare koje ima voljena osoba.

Rak

U vašu efikasnost niko ne sumnja, ali nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. U odnosu sa partnerom zagovorate pomirljive tonove, a dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, nemojte dozvoliti da vas nešto opterećuje.

Lav

Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije da se posvetite različitim poslovnim ulogama. Važno je da u diplomatskom maniru rešavate sve tekuće dileme i komplikacije u odnosu sa bliskim saradnicima. Faktor sreće je na vašoj strani tako da vas očekuju pozitivni obrti, bez obzira da li je reč o poslovnim ili privatnim dešavanjima. Oslonite se na emotivne podsticaje u odnosu sa svojim partnerom. Učinite sve što je potrebno da uživate u zajedničkoj sreći.

Devica

Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Vaga

Veoma ambiciozno i sa neskrivenim optimizmom pristupate raznim dogovorima koje iniciraju vaši saradnici. Potrebna vam je i određena doza mudrosti prilikom rešavanja novčanih pitanja. Udružite svoje interese sa osobama koje dobro poznajete, nema razloga da rizikujete po bilo kojoj osnovi. U odnosu sa voljenom osobom sve izgleda mirno i predvidivo, ali iznenadićete se sa neobičnim obrtom. Potrebno je da napravite emotivnu distancu, pre nego što reagujete.

Škorpion

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. U prilog vam idu nova dešavanja i mnoge situacije kada se odlučuje o poslovnim ciljevima. Slobodno preuzmite inicijativu kako biste nametnulu svoju ulogu pred saradnicima. U ljubavnoj perspektivi i u odnosu sa partnerom, važno je da sačuvate pozitivna uverenja. Dobro se uvek dobrim vraća, a to ćete se brzo uveriti nakon nekih partnerovih postupaka.

Strelac

Svu svoju pažnju usmeravate prema nekim značajnim ciljevima i odbijate da vas neko od saradnika stavlja u podređeni položaj ili da vas ubeđuje da prihvatite kompromise koji vam se ne dopadaju. U svemu treba da sačuvate pravu meru kako ne biste ugrozili nečije interese. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta ili nove inspiracije, te zanos koji osećate u vama budi želju za strasnim susretima. Zračite pozitivnom energijom i delujete inspirativno.

Jarac

Zainteresovani ste za nove ideje i očekujete da vas neko od saradnika podrži prilikom poslovnog ugovaranja. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. U odnosu sa partnerom osećate talase pozitivnih emocija i spremni ste na niz kompromisa zarad zajedničke sreće. Dobro je što ste povezani sličnim željama i što imate uzajamno poverenje.

Vodolija

Prednost dajete poslovima koje obavljate na lak način i za koje imate dobro iskustvo. Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. U većuni situacija se bolje snalazite samostalno, nego kada podršku i oslonac tražite u drugima. U ljubavnom životu morate da se angažujete više i da u potpunosti ispunite neka partnerova očekivanja. Nema razloga da dajete obećanja koja mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju.

Ribe

Potrebne su vam precizne informacije o različitim događajima, kako biste napravili dobru procenu i ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Stalo vam je da obezbedite nove ili još bolje uslove koji vam dozvoljavaju veći stepen samostalnosti u poslovanju. U odnosu sa voljenom osobom postoje neke nesuglasice, ali sve je moguće da se lako prevaziđe kroz uzajamno uvažavanje. Dobra volja i ljubav potiru sve moguće razlike, jer uvek vode ka srećnom epilogu.