Prodavačica luksuzne robe RASKRINKALA NEVERNE MUŽEVE: Evo šta muškarci koji varaju poklanjaju ljubavnicama, a tek da čujete RAZLOG

Ljubav i seks

Prodavačica Šenon Hil, koja radi u Šanel radnji, na društvenoj mreži TikTok često deli zanimljive detalje i iskustva iz svog rada, a uoči praznika snimila je video na temu šta muškarci kupuju svojim ljubavnicama na poklon.

Izvor: Najžena/Olja Jelić  |  

Foto: maxbelchenko/Shutterstock

Foto: maxbelchenko/Shutterstock

.

Ispričala je kako je sa 19 godina počela da radi u prodavnici luksuzne robe, pa tvrdi da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepozna sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je da prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke o svim prethodnim kupovinama u kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, a potom njihovi partneri biraju poklone na osnovu te liste.

Zatim je objasnila da se često dešava da neki od njih izaberu isti parfem i za suprugu i za ljubavnicu i dodala je da je razlog za to sasvim jasan, piše „Krstarica“.

„Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da žene shvate da varaju“, kazala je Hil.

.

Prodavačica je u snimku u nastavku otkrila o kojem parfemu je reč.

„Kako je slatko kada muž kupi svojoj ženi ne jedan, već dva parfema“, „Radila sam u zlatari i isto se desilo – kupili su isti poklon za žene i ljubavnice“, „Da mi je bivši dao poklon namenjen njegovoj ljubavnici shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera“, samo su neki od komentara.

Read More