Proverite koji ste ZNAK u INDIJSKOM horoskopu: Računa se drugačije, datumi su skroz POMEŠANI!

Astro

Indijski horoskop je sličan našem, čak su i znaci nazvani po istim životinjama ili mitskim bićima, ali se datumi razlikuju zbog čega mnogi ne znaju koji su znak u indijskom horoskopu.

Izvor: Najžena.rs/K.Ć.  |  

Ilustracija; Foto: rupesh pardhi/Shutterstock

Ilustracija; Foto: rupesh pardhi/Shutterstock

.

Kod nekih znakova osobine će biti iste, ali jedan od njih biće skoro neprepoznatljiv, karakter po indijskom nije mu ni nalik zapadnom horoskopu!

Evo kako se računa koji ste znak u indijskom horoskopu.

Ovan (Mesha)

Čvrste volje, pun časti, ne boji se izazova, uvek je iskren i nekada je agresivan. Ovan u indijskom horoskopu podrazumeva osobu rođenu između 13. aprila i 14. maja.

Bik (Vrishaba)

Mudar i skroman, pun znanja i kreativnosti, senzualan i okrenut luksuznom životnom stilu. Bik u indijskom horoskopu “pada” između 15. maja i 14. juna.

Blizanci (Mithuna)

Brzo razmišljaju i komunikativni su, obožavaju da debatuju i vrlo su proračunati. Blizanci u indijskom horoskopu podrazumevaju osobe rođene između 15. juna i 14. jula.

Rak (Karkata)

Emotivni, ekspresivni i umetnički nastrojeni, vode računa o svima oko sebe čak sebe ponekad zapostavljajući. Rak u indijskom horoskopu obuhvata period od 15. jula do 14. avgusta.

Lav (Simha)

Vatren, hrabar, srčan i dominantan! Lav u indijskom horoskopu “pada” od 15. avgusta do 15. septembra.

Devica (Kanya)

Inteligentna i mentalno snažna, obožava razgovore ali ne preza ni od svađa. Devica u indijskom horoskopu obuhvata period od 16. septembra do 15. oktobra.

Vaga (Tula)

Kreativna osoba koja uvek želi balans u svemu, teži harmoniji i lepoti i ulepšava život svih oko sebe. Vaga u indijskom horoskopu podrazumeva datum rođenja između 16. oktobra i 14. novembra.

Škorpija (Vrishchika)

Gospodar emocija i dubine, znak najjače intuicije i saosećajnosti. Škorpija u indijskom horoskopu znači da ste rođeni između 15. novembra i 14. decembra.

Strelac (Dhanus)

Plemenit, želi mir i pravdu ali i malo zabave, uvek je žedan znanja i ceni iskrenost i slobodu. Strelac u indijskom horoskopu “pada” između 15. decembra i 13. januara.

Jarac (Makara)

Ozbiljan, vredan, uvek zamišljen i pod pritiskom koji samom sebi stvara. Jarac u indijskom horoskopu obuhvata period od 14. januara do 11. februara.

Vodolija (Kumbha)

Skriva emocije, ali deli ideje sa svima. Vodolija u indijskom horoskopu ima nešto drugačije osobine od “naše”, sličnija je Jarcu ili Lavu. Ako ste rođeni između 12. februara i 12. marta, vi ste Vodolija u indijskom horoskopu.

Ribe (Meena)

Najbolji su prijatelji, uvek su vedri i s njima se lako sporazumeva. U sebi nose jaku intuiciju i ponekad skrivene emocije. Ribe u indijskom horoskopu su osobe rođene od 13. marta do 12. aprila.

Read More