Raskid po Zodijaku: Zbog čega će vas ostaviti koji horoskopski znak?

(foto: weheartit.com)

Možda ne verujete u horoskopske prognoze o ljubavi, zdravlju i novcu, ali ne možete poreći da svaki horoskopski znak poseduje prepoznatljive karakteristike.

Kao što pojedine stvari privlače pripadnike određenih horoskopskih znakova, tako postoje i stvari koje će ih naterati da dignu ruke od veze i pobegnu glavom bez obzira:

Ovan – neenergičnost

Neki od nas vole da ponekad čitav dan provedu u krevetu gledajući serije, a ako se takvi među nama nađu u vezi sa Ovnom, čekaju nas problemi. Ovan ne podnosi lenčarenje i takvo ponašanje smatra izgubljenim vremenom.

Bik – nestrpljivost

Bikovi su vrlo temeljni i potrebno im je dosta vremena kako bi doneli odluku, a ako ih požuruješ i imaju osećaj da su pod pritiskom, kraj vaše veze je izvestan.

Blizanci – nekomunikativnost

Nedostatak komunikacije problematičan je u svakoj vezi, ali u vezi sa Blizancima je jednostavno nedopustiv. Oni na to ne gledaju samo kao na nedostatak komunikacije, nego i nedostatak ljubavi.

Rak – bezosećajnost

Emotivci kakvi jesu, Rakovi jednostavno ne mogu dugo da “opstanu” u vezi sa nekim ko ne pokazuje svoja osećanja i nije saosećajan.

Lav – nezainteresovanost za izgled

Lavovi nisu površni, ali vole da uvek izgledaju uredno i lepo. Ako su u vezi sa nekim ko potpuno zanemaruje svoj izgled, vrlo brzo će reći “zbogom”.

Devica – površnost

Ako niste sposobni za vođenje dubokih, kompleksnih razgovora, a jedini hobiji su vam gledanje televizije i trošenje novca, nećete dugo izdržati sa Devicom.

Vaga – agresivnost

Vage su sklone izbegavanju sukoba, a ako su u vezi sa nekim ko ga kontinuirano traži, vrlo brzo će potražiti spas u zagrljaju nekog staloženijeg.

Škorpija – nepouzdanost

Ako Škorpiji obećate da ćete nešto uraditi, a onda to ne uradite, izgubićete njegovo poverenje. Nakon par neispunjenih obećanja, izgubićete i njega.

Strelac – nesigurnost

Strelčevi su izuzetno samouvereni, a ako pored sebe imaju nekoga ko ima manjak samopouzdanja, vrlo brzo će izgubiti interesovanje i pronaći nekoga sličnog sebi.

Jarac – pretvaranje

Foliranje vrlo loše prolazi kod većine znakova, ali ako postoji neko to ne može da trpi ni sekunde, to je Jarac.

Vodolija – nedostatak tolerancije

Vodolije su vrlo slobodoumne i njihov životni moto je “živi i pusti druge da žive”. Ipak, ako počneš da ga sputavaš i osuđuješ, budi sigurna da su vašoj vezi dani odbrojani.

Ribe – zloba

Niko ne voli zlobne ljude, ali će Ribe već na prvi znak takvog ponašanja “otplivati” u drugom smeru.