Riješena dilema, muškarci doznali kako stoje stvari: ‘To je donja granica kada je u pitanju veličina’

Autor: Z.S.

Pitanje veličine muškog spolnog organa oduvijek je bilo škakljivo. Kako stvari stoje pojasnio je lani urolog, dr. Aleksandar Milošević, koji je dao odgovor na pitanje kolika je zapravo normalna veličina penisa.

“Penis od 7 centimetara smatramo donjom granicom kada govorimo o normalnoj veličini, dok se gornja granica kreće između 16 i 17 centimetara. Za europske muškarce, prosječna normalna veličina muškog spolnog organa iznosi 14 centimetara, dok je kod Afroamerikanaca prosječno nešto veći, a kod muškaraca sa Istoka nešto manji za oko jedan centimetar”, kazao je.

Najstariji aktivni liječnik na svijetu otkrio tajnu dugovječnosti: ‘Koristim ova tri svakodnevna rituala’

Iako mnogi sanjaju o većem spolnom organu, zanimljivo je napomenuti da je dr. Milošević imao pacijente s penisom duljim od 17 centimetara, koji su tražili operaciju smanjenja kako bi se vratili na optimalnih 13 centimetara.

Broj odnosa

A pitanje trajanja seksualnog odnosa i učestalosti također nije ostalo izvan rasprave. Dr. Milošević je istaknuo da se često precjenjuje muška izdržljivost.

“Dokazalo se da je žena potencijalno jača seksualno. Za orgazam ženi treba 2,5 minute, a muškarcu treba 4 minute. Što se tiče brojnosti seksualnih odnosa, to je individualna stvar. Ako je uspješan seks, ako su oboje zadovoljeni, dovoljan je jedan seks godišnje”, kazao je.

Kada je u pitanju broj seksualnih odnosa, dr. Milošević potiče na razumijevanje da je to individualna stvar. “Ako su oba partnera zadovoljna i postižu uspješne seksualne odnose, tada je dovoljan i samo jedan seksualni odnos godišnje”, poručio je.

Autor:Z.S.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Read More