Saznajte šta BOJA OČIJU govori o vama: Brbljivci i brzopleti obično imaju PLAVE OČI, dok su strastveni ljubavnici obdareni ovom nijansom!

Zanimljivosti

Postoji zanimljiva veza između boje očiju i karakternih osobina.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  

Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock​

Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock​

.

Boja očiju je često povezana sa osobinama ličnosti, a određuje je melanin. Evo kako vaše oči reflektuju vaš karakter.

Crne oči

Neki smatraju da crne oči simbolizuju temperament, strast i energiju. Osobe s crnim očima se često opisuju kao predane, takmičarski nastrojene, ali i tajanstvene i nesklone deljenju privatnosti. Iako se smatraju svadljivima, kada se zaljube, pokazuju izuzetnu odanost.

Plave oči

Plave oči često asociraju na pristupačnost, šarm i spontanost. Osobe s plavim očima su obično otvorene za nova iskustva, ali imaju tendenciju ka brbljivosti i brzopletosti.

Smeđe oči

Smeđe oči su najčešće, a povezuju se s empatijom, nezavisnošću i pouzdanošću. Takve osobe pokazuju i jak se*sualni nagon, težeći harmoniji u odnosima i društvenom ugledu.

Sive oči

Sive oči često prate ljude koji su smireni, prilagodljivi i romantični. Iako su racionalni, skloni su emotivnoj osetljivosti.

Zelene oči

Osobe sa zelenim očima obično vole avanture i uživaju u raznovrsnim iskustvima. Često su strastveni ljubavnici, ali mogu biti i prevrtljivi. Tvrdoglavi su i skloni ljubomori.

Oči boje lešnika

Ova retka boja kombinuje plave, smeđe i zelene tonove. Osobe s ovom bojom očiju su često neustrašive, privlačne, ali mogu biti nagli i skloni pametovanju.

Read More