SBB: EON Kids ponuda obogaćena daljinskim upravljačima namenjenim najmlađim korisnicima

SBB: EON Kids ponuda obogaćena daljinskim upravljačima namenjenim najmlađim korisnicima 1Foto: SBB

SBB kompanija danas je obogatila svoju ponudu EON Kids daljinskim upravljačima namenjenim najmlađim korisnicima, za još zabavnije iskustvo i uživanje u TV sadržajima.

„Kako bismo našim najmlađima vrhunsko iskustvo gledanja isključivo dečijih sadržaja u okviru EON Kids profila učinili još zabavnijim, odlučili smo da obezbedimo promotivnih 5.000 EON Kids daljinaca“, rekla je Iva Gajić, direktorka za odnose sa javnošću SBB kompanije.

“Lako i intuitivno rukovanje, veseo dizajn i super zabavne nalepnice za daljinski oduševiće decu koja u okviru svog EON Kids profila mogu ga gledaju omiljene crtaće, emisije i serije potpuno bezbedno”, zaključila je ona.

Jednim klikom na sliku omiljenog junaka, najmlađi korisnici mogu da pristupe i EON Kids Video klubu gde ih čekaju neki od najpopularnijig crtanih filmova – Pepa Prase, Patrolne šape, Maša i medved, Najbolji letači ili omiljeni crtani junaci u Disney i Hopster katalogu. Tu su i emisije i serije na brojnim TV kanalima, kao što su IDJ Kids, Pikaboo HD, Vavoom HD, Nickelodeon, Nick Jr, Minimax, Cartoon Network, Disney, Pink Kids, Boomerang i drugi.

Korisnici EON Full, EON Premium, EON Full Duo i EON Premium Duo paketa koji imaju EON Smart Box, za promotivan primerak EON Kids daljinskog upravljača mogu da se prijave putem MojSBB portala do isteka zaliha.

SBB je u junu 2020. godine lansirao EON profile, kao i EON Kids profil sa isključivo dečijim sadržajem koji može da se kreira prema uzrastu deteta, a uz roditeljsku kontrolu, odnosno PIN kod, deca su potpuno bezbedna u svom TV okruženju.

Više informacija o EON Kids daljinskom upravljaču potražite na sajtu sbb.rs, u SBB prodajnim mestima ili pozivom Kontakt centra na 19900.

Original Article