Sitni GESTOVI koji poslije intimnih odnosa mogu biti VELIKA GREŠKA

Ljubav i seks

Naizgled nevažne stvari i sitni gestovi ili navike mogu da otkriju koliko vam je stalo do osobe sa kojim ste upravo bili intimni. Ako uradite neku od ovih stvari, to se većini partnera neće dopasti.

Izvor: vijesti.me  |  

Foto: Pixel-Shot/Shuttrstock

Foto: Pixel-Shot/Shuttrstock

.

Ponašanje nakon intimnih odnosa zavisi od različitih faktora, uključujući i ukupan odnos s partnerom, vaše želje i očekivanja, kao i čitav kontekst u kojem je došlo do intimnih odnosa.

Otići do frižidera

Momentalni odlazak u kuhinju po nešto za jelo partner može da doživi kao nedostatak intime i nastavljanje sa ličnim zadovoljstvima, nakon što je doživljeno zajedničko zadovoljstvo. Najbolje je kada oboje imate isti poriv.

Zapaliti cigaretu

Gotovo identično kao i frižider. Samo što je kod pušenja još naglašenija potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema veze. Lakše je ako je podelite ili umesto pušenja sa zamišljenim pogledom u daljinu zagrlite partnera stavljajući mu do znanja da je za vas i dalje tu.

Okrenuti se na drugu stranu

Ne postoji jasniji način da pokažete da niste više zainteresovani. Bez obzira na to da li jeste ili niste romantični, nežni, skloni „naivnom“ uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, milovanje) – okretanje leđa ukazuje na nedostatak bliskosti i interesa da se ona izgradi. Seks je bio samo epizoda.

Hvatanje za mobilni telefon

Šta se u međuvremenu desilo u mom svetu? Šta je propušteno? Vrlo slično okretanju leđa samo za nijansu manje hladno i nepristojno.

Read More