Smuvala se s dečkom koji vozi Porše, sve je kao iz bajke bilo: potom je neko na fejsu vidio njihovu sliku i sve je krenulo po zlu

BROJNE NEGATIVNE REAKCIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA JE DOBILA JEDNA KINESKINJA, KOJA SE POŽALILA DA JE OSTAVILA SVOG DEČKA NAKON ŠTO JE SHVATILA DA NJEGOV AUTOMOBIL NIJE SKUPI PORŠE MAKAN, NEGO DA JE TO DESET PUTA JEFTINIJA KINESKE REPLIKA.

Djevojka je u svojim postovima na najpopularnijoj društvenoj mreži objasnila šta je dovelo do raskida njene kratke veze, upoznao se ovaj par na žurci prije nekoliko nedjelja. Kada je odlazila, ponudio joj je vožnju do kuće, ona je bila šokirana njegovim poršeom makanom, saznala je da košta oko čak 220 hiljada dolara. Navelo je da se zapita kako tako bogat tio može da se ponaša tako skromno. I

Priznala je da se zainteresovala za momka kada je njegov automobil vidjela, na dva sastanka su otišli, poslije u bioskop a kasnije i na večeru. Bio je džentlmen a to ju je još više zaintrigiralo.

Ja sam pomislila da su bogati rijetko kada skromne osobe, meni se svidio jer je bio poseban, napisala je ona.

Međutim, ubrzo je otkrila da ima nešto čudno u svemu tome. Momak ju je izvodio u samo jeftinije restorane, nosio je uvijek jeftinu odjeću, za koju je i sam priznao da ju je kupio preko oglasa. Posliej toga, Djevojka je objavila fotografiju svog bogatog i skromnog dečka, potom je objavila i sliku njegovog auta.

Djevojka je ljutito poručila kako se usuđuje da mu prigovara da želi da se pravi važna. Modifikovao je svoj auto da bi kao porše izgledao. Odvratan si, slijepa sam bila što sam uopšte s tobom bila.

Original Article