Sofia se udala MILIONERA iz Dubaija, pa poručila ženama da se mane SIROTINJE: Nije sponzoruša, ali VOLI NOVAC!

Zanimljivosti

Sofia se udala za milionera iz Dubaija i poslala važnu poruku svim ženama.

Izvor: stil  |  

.
.

Sofia Kralov tvrdi da nikada ne bi izlazila sa nekim ko je siromašan zbog čega je mnogi napadaju i osuđuju, ali njoj to ne smeta.

Sofia na društvenim mrežama pokazuje svoj raskošan život s milionerom iz Dubaija, a ženama poručuje da podignu svoje standarde: “Vaš dnevni podsetnik da nikada ne izlazite sa siromašnim muškarcima.”

U videima pokuzuje svoj raskošni stil života, luksuzna putovanja, skupe torbe i satove. Odlasci u skupe restorane su njena svakodnevica, kao i šoping u dizajnerskim radnjama. Ona takođe vozi i skup automobil o kojem mnogi sanjaju.

“Kad ti muškarac pruža predsedničke tretmane, zašto bi pristala na manje od toga” – napisala je u jednoj objavi.

Ona je istakla i da žene treba da budu finansijski nezavisne, što je dodatno razbesnelo ljude, budući da se hvali bogatstvom svog izabranika.

“Žene treba da budu finansijski nezavisne, nema veze ko je tvoj otac i ko će biti tvoj suprug, nema veze ko ti je brat, žena treba da bude odgovorna za svoje finansije”, objasnila je ona.

Ona je takođe imala poruku i za muškarce:

“Pravila za pravog muškarca u vezi: Dogovori sastanak bar jednom nedeljno, kupi joj poklone s njene liste bez ikakvog razloga, putujte na romantična mesta i istražujte svet.”

“Budi bogata žena s bogatim suprugom, koja putuje svetom i živi život koji je oduvek sanjala!”, dodala je ona.

Ona je ženama savetovala da se obrazuju, zaposle, uživaju u životu i da budu svoje, ali da nikako ne pristaju na muškarca koji nije materijalno obezbeđen.

Read More