ŠOK! TEK SAD SU SAZNALI DA SU 26 GODINA U BRAKU: Kijanu Rivs i Vinona Rajder venčani na setu pred PRAVIM SVEŠTENIKOM! (FOTO)

Glumci Kijanu Rivs (53) i Vinona Rajder (46) su pre 26 godina razmenili venčane zavete u filmu ‘Drakula’ pred pravim sveštenikom, a nisu to shvatili sve do danas. Iako su potrebni potpisi na određenim dokumentima, Rivs i Rajder su se ipak uplašili da su u braku.

foto: Profimedia

Ove godine su zajedno radili na filmu ‘Destination Wedding’, i shvatili šta se zapravo dogodilo 1992. na filmskom setu. Reditelj Frensis Fork Kopola (79) doveo je pravog sveštenika kako bi venčao Vinonu i Kijanua, što znači da su njihovi zaveti sve vreme bili stvarni.

 

„Mi smo se stvarno venčali u ‘Drakuli’. Ne, kunem se da mislim da smo venčani u pravom životu“, rekla je Vinona u jednom intervjuu, nakon čega je podsetila Kijanua šta se dogodilo tada.

 

„O moj Bože, mi smo u braku“, rekao je Rivs.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

ZA ROĐENDAN SE ČASTIO PLEJBOJ MODELOM: Ben Aflek napunio 46 godina! Na proslavi uhvaćen u društvu seksi modela (FOTO)

DENI I SENDI 40 GODINA KASNIJE PONOVO ZAJEDNO: Travolta i Olivija proslavili jubilej čuvenog mjuzikla! OVIM filmom promenili su filmsku istoriju! (FOTO)

PRLJAVI PLES GA JE PROSLAVIO, A ODBIO JE DA SNIMI NASTAVAK UPRKOS HONORARU OD 6 MILIONA DOLARA: Patrik Svejzi poslednjih dana života prolazio kroz PAKAO! (FOTO)

SKINUO SE U KUPAĆI U 75. GODINI: Oskarovac uživa na plaži, ali kad mu vidite ženu, ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

 


Kurir

Autor: 
Kurir