Šta otkriva SVAKO HOROSKOPSKO LICE? Od pogleda Ovna hvata vas jeza; Škorpije ‘ubijaju’ harizmom…

Astro

Šta otkriva lice svakog horoskopskog znaka? Saznajte u ovom zabavnom horoskopu kako izgledaju lica raznih horoskopskih znakova – kako biste ih bolje razumeli.

Izvor: altertv.org  |  

Ilustracija Foto: Jetrel/Shutterstock

Ilustracija Foto: Jetrel/Shutterstock

.

OVAN

Veseli izraz njegovog lica ne mora nužno nešto značiti, isto kao što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je muškarac, tada vas može naježiti njegov prodoran pogled koji deluje pomalo opasno. S druge strane, izgleda kao da ima nešto skriveno u glavi. Žena Ovan ostavlja utisak svojim polemičkim stavom koji se može očitati na njenom licu.

BIK

Opustite se, šarmantan i duhovit, a muževno lice Bikovog lica može vas potpuno oboriti. Izraz njegovog lica vam govori da ste s njim sigurni i zato ne morate sumnjati u njegovu prirodnu privlačnost. Bik kada progovori, njegov glas je tako prijatan i umirujuć, da se osećate kao zaštićeni i sigurni pored njega.

BLIZANCI

Iako može delovati mladoliko, Blizanci su vrlo promišljeni i racionalni. Ako se ponaša kao vila iz priča i filmova, ispod takvog imidža krije se osetljiva osoba koja ne želi odrasti. Govori mnogo, ali retko o sebi. Ako izgleda kao fatalna žena, to je maska iza koje se skriva osoba spremna na emotivne izazove.

RAK

Njegova dečačka pojava, čak i kad je odrasla osoba, ne sme vas zavarati. Ljubazan i stidljiv Rak osvaja vas tajanstvenim i zaštitničkim stavom koji vas obara već na prvi pogled. Iako može biti mamin sin, Rakica izaziva želju da je zaštitite.

LAV

Izraz njenog lica otkriva da je prava zvezda, atraktivna, vesela i teško neprimećena. Ako vas nije primetila, ona će i dalje glumiti. Uvek je doterana, ne napušta kuću bez šminke ili frizure. Njen vragolast pogled vas osvaja na prvi pogled. Gospodin Lav izgleda plemenito i ponosno.

DEVICA

Na njenom otmjenom licu dominira tajanstveni, ali istraživački pogled. Poput likova iz bajke, može se transformisati iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, posebno kada se dotera. Muškarac Djevica ne mari šta drugi misle o njegovom izgledu, ali njegovo lice otkriva pristojnog i vedrog momka, iako prodoran pogled i muževan izraz lica otkrivaju njegovu intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VAGA

Izraz njenog lica najčešće otkriva ono što Vaga želi pokazati drugima, njen javni imidž, bilo da je hladna plavuša poput zvezda starih holivudskih filmova ili zavodljiva crnka. Izgled joj je veoma važan, što je često stavlja u centar pažnje. Muškarac Vaga takođe ima izražene muževne crte.

ŠKORPIJA

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva emocije, često čineći ženu Škorpion izuzetno zavodljivom, čak i bez šminke, bilo da je izražajna crnka ili plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpiona nije samo imidž, već je zaista takav, pogotovo ako je tamnokos ili tamnoputan, a ako je svetlokos, deluje otmene. Njegov izraz lica odaje snažnu harizmu.

STRELAC

Iako je obično nasmejan, muževan izraz njegovog lica otkriva simpatičnu prirodu koja ga čini popularnim u društvu. Ima nešto plemenito u crtama lica, bez obzira na rani gubitak kose. Iako ne deluje krhko ili nežno, žena Strijelac često nosi neobjašnjiv izraz lica iza kojeg se često kriju snovi o putovanjima ili begu od stvarnosti.

JARAC

Njen pogled ne otkriva mnogo, često je ispitivački, a ponekad i pomalo nestašan. Stariji godine joj donose više nego što odnose, često zahvaljujući lepoj kosi ili nekom egzotičnom izrazu lica. Muškarac Jarac može delovati hladno zbog prodornog pogleda, ali stari godinama izgleda mlađe, mada rano gubi kosu.

VODOLIJA

Izraz njegovog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se ne treba šaliti, iako je društvena. Ima nešto intrigantno i duboko u njegovom pogledu, bez obzira na klasične standarde lepote. Deluje malo rastreseno, ali ništa ne promiče, jer primećuje sve, ali ostaje tajnovit.

RIBE

Njihov pogled i izraz lica dosta toga kriju, ali istovremeno mnogo govore, bez obzira na to da li je njihova kosa razbarušena ili zalizana. Muške Ribe ne mariju mnogo za izgled. Kada gledate njihove lepe izražajne

Read More