SUMNJALA JE U MUŽA, SAZNALA ZA SVE AFERE, PA NAPRAVILA KORAK KOJI JU JE KOŠTAO: Sada mora da plati kaznu od nekoliko hiljada evra, evo zašto!

 

Jedna žena iz Švajcarske posumnjala je da je suprug vara nakon što je otvorio novi nalog za mejl na zajedničkom kompjuteru. Ipak, napravio je grešku kada je odabrao istu šifru koju već koristi na svim drugim nalozima.

 

Verovali ili ne, supruga sada mora da plati nekoliko hiljada evra kaznu, jer je pročitala njegove mejlove i tako mu narušila privatnost, uprkos tome što je otkrila da je vara sa nekoliko žena.

 

foto: Profimedia

 

Kada je saznala za afere, suočila se sa suprugom koji se iselio iz stana i prijavio je policiji za hakovanje njegovog mejla. Kasnije je istragom utvrđeno da je na internetu pretraživala da li će biti kažnjena.

 

Ona je uložila žalbu sudu i iznos kazne je umanjen jer „nije hakovala nalog već iskoristila suprugov nemar i pristupila računu s lozinkom koju je već znala“.

 

NE PROPUSTITE

IMAM SEKS SA VERENICOM MOG BRATA VEĆ DVE GODINE: Odlepio sam za njom, porodica bi me mrzela da sazna, a evo zašto vara svog budućeg muža!

(FOTO) NE MOŽE DA SE SMIRI OD KADA JE MUŽ PREVARIO SA GO-GO IGRAČICOM: Svi su sigurni da glumica ne nosi gaćice ispod preuskog šortsa!

IMAM 28 GODINA, A SVOG LJUBAVNIKA SAM UPOZNALA NA POSLU: Znam da ima decu i ženu, ali ne mogu da prestanem! Ovo su pravila po kojima igramo!

Kurir,rs/Aura.ba, Foto: Profimedia


Kurir

Autor: 
Kurir