Trend VAMPIRSKIH USANA osvojio žene: Evo šta vam je potrebno za ovaj fatalni izgled (VIDEO)

Lepota

Na društvenim mrežama pojavio se bjuti trend u vidu “vampy lips” načina iscrtavanja usana koji je popularniji nego ikad.

Izvor: najzena.alo.rs/Olja Jelić  |  

.
.

Crvena je zvanično boja sezona, a bjuti industrijom bespogovorno vladaju sve njene nijanse. Od jarkih tonova, do zagastijeg izgleda i cherry red trenda – crvena je dominatna ideologija. Upravo zbog toga, kako se bliži Noć veštica neophodno je da pronađemo savršeno nijansu koja će istovremeno biti privlačna i praktična. Kako crni karmini važe za nekonvencionalnu boju na usnama i često nije prikladna pogotvo ukoliko nastojimo da istaknemo i oči tamnijim nijansama, okrećemo se sličnpj flozofiji. U tome nam pomaže crna olovka kako bismo postigli upečatljiv vampy lips izgled.

Ivice usana iscrtajte crnom olovkom i popunite prema unutrašnjem predelu. Zatim, pronađite svoj omiljeni crveni ruž ili sjaj u crvenoj nijansi i nanesite ga pažljivo. Sledi opuštajući deo blendovanja crno-crvene kombinacije kako bi postigli savršen prelaz između boja Kada ste postigli idealan oblik usana i odgovarajuću ombre nijansu, vreme ja za sjaj.

Read More