U nedelju KRAJ SERIJE „Od jutra do sutra“: Glumci Milutin Milošević i Mina Lazarević otkrili kako će izgledati FINALNE EPIZODE

Showbiz vesti

U nedelju se završava serija „Od jutra do sutra“, a šta možemo da očekujemo u finalnim epizodama otkrili su glumci Mina Lazarević i Milutin Milošević.

Izvor: Prva  |  Izvor: T. R.  |  

Foto: Prva printscreen

Foto: Prva printscreen

.

Poslednje dve epizode emitovaće se 10. septembra, od 21.10 časova na Prvoj televiziji, a tim povodom glumac Milutin Milošević, koji u seriji tumači dva lika, prokomentarisao je koliko je njemu to bilo izazovno.

„Nisam do sada imao tu vrstu relacije sa samim sobom. Komplikovano je i tehnički i glumački, ali je bilo je egzotično i inspirativno“, rekao je glumac.

Posao mu je olakšalo to što su blizanci koje igra dva dijametralno suprotna lika.

Glumica Mina Lazarević, koja u seriji tumači Ninu, rekla je da je ovaj lik posebno zavolela.

„Deca me pitaju „Mama, kad će tebi da daju da igraš nekog normalnog?“, ali ja sam Ninu baš zavolela, jer je to lik koji je napisan sa mnogo nijansi. Nina je pokazala i emotivnu i monstruoznu stranu, čitavu paletu različitih boja“, istakla je glumica.

Njih dvoje su otkrili i kako bi se snašli da rade na televiziji u stvarnom životu i koja je ključna razlika između tog posla i glume, a to i da li postoji mogućnost za nastavak serije pogledajte u videu.

Read More