UDRUŽILI SNAGE: Bekam i Madonin bivši kupili DVORAC OD 2.700.000 EVRA, razlog će vas OBORITI SA NOGU!

Dejvid Bekam i njegov prijatelj Gaj Riči kupili su dvorac vredan 2.700.000 evra. Nekadašnji fudbaler i bivši Madonin muž od ove luksuzne nekretnine napraviće pivnicu u koju će moći da dolaze samo odabrani. Ona će imati svoje privatne članove iz sveta filma, muzike i medija koji će uživati u pivu, ali i u skupocenim vinima koja će se služiti.

foto: Profimedia

Bekam i Gaj Riči sada su vlasnici palate Volmer, koja se nalazi na Noting hilu u zapadnom Londonu. Njihova želja je da tu bude pab koji će pružiti opuštanje i zabavu za goste. Njih će, kako pišu strani mediji, renoviranje koštati mnogo, ali dvojica prijatelja žele da stvore luksuz po ukusu bogataša.

“Dejvid ne može da dočeka da se lati posla, jako želi da napravi sve to”, izjavio je izvor blizak bivšem sportisti, a prenosi Dejli mejl.

 

foto: Profimedia

Gaj Riči, koji se bavi proizvodnjom piva, biće zadužen za taj deo posla u koji se Bekam neće mešati. U njega ima veliko poverenje i siguran je da će se kod njih točiti ono najbolje.

 

Palata se nalazi blizu porodične kuće Dejvida i Viktorije Bekam, u kojoj žive sa njihovo četvoro dece, sinovima Bruklinom (19), Romeom (16) i Kruzom (13) i ćerkom Harper (7).

 

foto: Profimedia

Inače, Dejvid i Bekam su dugogodišnji prijatelji. Fudbaler je čak imao ulogu u rediteljevom filmu “Kralj Artur: Legenda o maču”, u kojem Dejvid ne liči na sebe.

Biznis

Otvorio i fudbalski klub

 

Dejvidu Bekamu ovo nije jedini poslovni poduhvat jer je sportista ranije ove godine počeo sa stvaranjem fudbalskog kluba Inter Majami. Bivši kapiten engleske reprezentacije 5. septembra napisao je na društvenim mrežama da je ponosan na sve što je postigao, a tog dana je objavio i ime kluba, dok još uvek radi na realizaciji ideje da se izgradi stadion. Dejvid će raditi sa timom, za koji planira da počne sa igrom u sezoni 2020. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Marija Trajković / Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

VIKTORIJA I DEJVID KULIRAJU: Ovako se Bekamovi provode u Crnoj Gori! Turisti ne smeju da im priđu!

SVI DETALJI MADONINOG BLUDNOG ŽIVOTA: Odrasla je uz religiju, pa pobegla u Njujork! Radila je svašta za novac, a bivši muž je otkrio njene čudne seksualne navike!

BEKAMOVI KUPUJU STAN U BUDVI OD 200 KVADRATA: Zapao im za oko APARTMAN na krovu LUKS ZGRADE, ima i spa centar!

OVAKO IZGLEDA KADA BEKAMOV SIN NAPUNI ŠESNAEST: Slavni fudbaler jednom slikom rasplakao 2,5 miliona fanova! (FOTO)

 


Kurir

Autor: 
Kurir