Uliks Fehmiju glumi u prvoj HBO regionalnoj seriji Uspeh

Uliks Fehmiju glavna je uloga serije Uspeh, prve originalne HBO produkcije u našem regionu, čije je snimanje započeto juče u Zagrebu.

Pored njega, glavne uloge tumače Marija Škaričić, Toni Gojanovič, Iva Mihalić i Tara Taler. Seriju će režirati oskarovac Danis Tanović, a nastala je prema scenariju Marjana Alčevskog.

Uspeh je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), a supervizorka produkcije je Ema Tarner.