Uzmajte ovo svako jutro za doručak, jer uspješno skida višak kilograma koji mrzite!

68

To nam daje energiju koja će nam trebati čitav dan. Od ključnog je značaja da je doručak kvalitetan i da sadrži najmanje 20% kalorija koje moramo imati u jednom danu.

U ovom članku, danas predstavljamo jedan od najpoznatijih doručaka. To će vam pomoći da izgubite sve neželjene količine masti. Sadrži vitamine i minerale koji utiču na kožu, kosu i ubrzavaju metabolizam.

Ako odlučite da jedete ovaj doručak tokom čitavog mjeseca, izgubićete masti, ali će vam takođe pomoći kod problema sa crijevima i pda rirodno očistiti svoje tijelo od nagomilanih toksina.

Image result for skida višak kilograma koje imate

Sastojci:

-300 ml kefira
-2 kašike zobenih pahuljica
-1 kašičica lanenog sjemena

-1 kašičice kakao praha
-5-7 šljiva

Priprema:

Stavite šljive u posudu sa 100 ml kuhane vode. Isperite ih i kad završite, pokrijte ih i dozvolite im da se odmaraju 5 do 10 minuta. Stavite zob u drugu posudu zajedno sa lanenim sjemenom i kakaom. Zatim dodajte kefir i dobro miješajte. Uklonite šljive iz posude, izrežite ih na male komade i dodajte u čašu sa smjesom. Sve dobro isperite i spremite u frižider.

Related image

Pripremite doručak uveče. Kad ustaš, imaš zdrav i ukusan obrok koji je prava bomba koja će vam pomoći da izgubite težinu. Morate biti istrajni i rezultati će se pojaviti vrlo brzo!