VAŠE TAJNE ŽELJE OVA PLANETA VRLO DOBRO ZNA! SAZNAJTE KAKO DA JE PUSTITE DA VAM REŠI SVE PROBLEME: Ovo su ljubavi koje će se roditi do 30. septembra, A EVO I KAKVE ĆE BITI!

Od 22. aprila do 30. septembra 2018. godine Pluton će se kretati retrogradno. Iako je ova planeta i te kako na lošem glasu, ipak je najbolji kosmički „čistač“ i čuvar života, te mu treba dozvoliti da pomogne da se u ovom razdoblju iz vašeg života očisti sve ono što vas na bilo koji način koči.

 

Pre svega, Puton će vraćati stare situacije koje traže razrešenja i one kojima treba dati drugu priliku. Ova planeta u astrologiji je zapravo najsnažnija sila dobrog i lošeg, povezana sa krajnostima u osećanjima, stavovima, ponašanju – depresijom, frustracijom i gorčinom, opsesivnom željom za moći zbog nesigurnosti i straha od gubitka te najokrutnijim delima radi ostvarenja vlastitih ciljeva.

 

Svakako, imajte na umu Pluton vlada smrću, promenama i prelazima, pa je zato jedna od najozloglašenijih planeta u astrologiji – posebno kada se kreće retrogradno… Njegov zadatak u kosmosu je da očisti i rešiti se loših i dotrajalih stvari, osoba i okolnosti iz naših života. On ima tu sposobnost da vidi šta ne možemo, a u procesu čišćenja je neumoljiv!

 

foto: Profimedia

Od 22. aprila do 30. septembra osetićete duboko u svom biću šta je dobro, a šta loše po vas po osećanjima koja će vam se javiti kada se sretnete sa određenom situacijom. Ako vam nešto oduzima moć i zbog toga se osećate bezvredno, bolesno ili loše, vreme je da se okrenete na drugu stranu i prestanite da trošite energiju na to. To je čin ljubavi prema sebi i zahteva od vas da se neustrašivo suočite s nesigurnostima, strahom, pa i ranjenim detetom u sebi. Svaki korak, čak i najmanju promenu, Pluton će primetiti i nagraditi.

 

On vlada našom senkom, odnosno tamnom stranom naše prirode koju se trudimo da držimo skrivenu od sveta, naše strahove i mračne želje. Najranjiviji smo pod uticajem Plutona jer se on povezuje sa našom istinom, a nekima to može biti teško da prihvate.

 

To objašnjava zašto Pluton takođe upravlja manipulacijama i obmanom, jer se neki ljudi toliko teško nose sa stvarnošću da radije biraju da nose masku. Opet, intuicija će vam pokazati šta je stvarno, a šta lažno, a ako nešto promakne našem „radaru“ – Pluton će nas zaštititi i ukazati na eventualnu „zmiju skrivenu u travi“!

 

Najbolji način da iskoristite svoju snagu jeste da napravite korak unazad i dopustite Plutonu da reši sve što vam zadaje muke. Najbolje je da mu se pomerite sa puta i dopustite da pročisti vaše energetsko polje. Pažljivo posmatrajte stare lekcije koje će vam se ponovo pokazati kako biste uvideli koliko ste napredovali i pomoći vam da nastavite da se razvijate.

 

Sada je odlično vreme i za pronalazak srodne duše i ostvarivanje veza koje će biti najlepše i najčvršće do sada. Dajte mu prostor kako bi vam pomogao da se razvijate!

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Sensa.hr, Horoscope.com/ Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA NOVAC SE LEPI: Zvezde im poručuju da će se OBOGATITI u budućnosti!

HOROSKOP OTKRIVA KO JE NA KORAK DO VELIKE SREĆE, ALI OVO NIKAKO NE SME DA URADI: Zvezde vas stavljaju na test!

NAJSTRUČNIJI ASTROLOZI PRESUDILI: Ovo je NAJBOLJI, a ovo NAJGORI horoskopski znak! TO SE NIKADA NEĆE PROMENITI, MA ŠTA DA URADITE!

ASTROLOZI SAVETUJU ONE KOJI SU SINGL: Sve što ne smete da propustite ukoliko želite da ŠTO PRE DA PROMENITE LJUBAVNI STATUS

 


Kurir

Autor: 
Kurir