Vera raspisala OGLAS u kom traži momka: Nikad nisam bila u vezi, a sada sam dobila 3000 PONUDA za jedan dan! (FOTO)

Zanimljivosti

Holanđanka Vera Dajkmans koja nikada nije bila u vezi organizovala je takmičenje kako bi pronašla momka, odnosno svoju srodnu dušu.

Izvor: B92  |  

.
.

Naime, ona je postavila obrazac na TikTok-u koji bi potencijalne mladoženje trebalo da popune, u kojem su postavljena pitanja o njihovom poslu i dosadašnjem emotivnom životu.

“Nikada do sada nisam bila u vezi. Neki ljudi misle da je čudno što koristim aplikaciju da pronađem ljubav, ali generalno gledano, rezultat je bio pozitivan sa mnogo kandidata“, rekla je Dijkmansova, koja sada živi u Londonu.

“Teško je ići na sastanke 2023. godine, pa želim odmah da znam ko je dobar kandidat i da li ćemo se dobro uklopiti”, dodala je ona.

“Moje sanduče je zaista puno, tako da je teško izbrojati broj prijava, ali rekla bih da sam već imala oko 3.000 za 24 sata”, rekla je ona.

Za početak, traži osnovne informacije, uključujući ime potencijalnog mladoženje, godine i lokaciju življenja. Nju zanima i horoskopski znak kandidata i koliko je imao bivših devojaka.

Dijkmans želi da zna da li muškarac ima posao sa punim radnim vremenom, da li vozi auto i da li ima trenutno “veze bez obaveza”.

Obrazac takođe uključuje neka čudna pitanja, uključujući da li muškarac voli da gleda crtane filmove ili ne. Uprkos tome što je sama, kaže da nije spremna na kompromise u pogledu kvaliteta koje želi u svom muškarcu iz snova.

Šta vi kažete – da li je ovo pravi način da nađete prvog dečka?

Read More