Imamo dokaz da su ovo TRI boje proleća 2023: Povodom VEČERI britanskog Oskara, glumice su demonstrirale šta ćemo da nosimo ove godine

Bafta 2023. pandan Američkom Oskaru, predstavio je koje će boje biti popularne ovog proleća

Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti dodeljuje tradicionalna godišnja priznanja, a zvezde su se potrudile da na crvenom tepihu prirede pravi modni šou.

Prošle godine su bile prigušene imamo žarko-ružičastu mrežu glumice Simon Ešli do crne baršunaste haljine Naomi Kempbel, sastavili smo najbolje (od najboljih) zvezda sa Crvenog tepiha.

Različite boje su jedne od najboljih modnih izdanja zabeleženih večeras na 76. BAFTA ceremoniji.

Profimedia

 

Narandžasta haljina sijala je cele večeri. Glumica Florens Fju je očarala haljinom koja je bila najviše od tila a brend je kuće “Nina Riči”. Florens smo i ranije viđali u bombastičnim izdanjima, ali je sada briljirala. 

Narandžasta će definitivno biti boja prolaća 2023. godine. Ono što  je bombastično u njenom izdanju je donji veš boje kože gde su se svi zapitali da li je uopšte nešto obukla ispod.

Profimedia

 

Dejzi Edgar Džons izgleda zapanjujuće u ovoj prilagođenoj Guči ledeno plavoj haljini i nakitu Tifani. Ledeno plava boja će biti toliko pupularna da ćemo je viđati na svakom koraku. Od haljina, preko sakoa, šminke i nakita.

Profimedia

 

Lejdi Gaga kanališe stari holivudski glamur u ovoj smaragdnoj “Ralph Lauren” haljini. Smaragdna boja je novi glamur. Crnu zatvorite u ormare ove godine, a smaragde nijanse će biti dominantne.

Profimedia

 

 A jeste li videli te cipele?! Spektakularno, kao i uvek.

Read More