Našla je SAVRŠENOG momka na Tinderu: Ono što je otkrila nekoliko trenutaka kasnije ju je prilično šokiralo

Našla je SAVRŠENOG momka na Tinderu: Ono što je otkrila nekoliko trenutaka kasnije ju je prilično šokiralo

Printscreen/TikTok/instagram

Mnogi uspevaju, ali neki otkrivaju nešto sasvim drugo. Adriela Sigler je opisala svoju priču na TikToku koja je mogla da se završi tragično. Na sreću, uspela je da izbegne veliku opasnost.

Otkrila je da je on traženi kriminalac

Adriela je upoznala zgodnog muškarca na Tinderu. Mič, 29, opisao je sebe kao brižnog i punu ljubavi i žudi da upozna pravu ženu. Devojka je mislila da je već negde videla to lice, ali sigurno nije mislila da je to… policijska lista najtraženijih kriminalaca Džejmstauna.

Svake nedelje, lokalna policijska uprava objavljuje slike traženih osoba na društvenim mrežama. Mičel Kostanko je krivično gonjen zbog uhođenja četvrtog stepena.

U poslednjih šest meseci hapšen je 12 puta

Neki ljudi podsticali su Adrielu da zakaže sastanak sa muškarcem i tako ga preda policiji. Devojka, naravno, nije išla na sastanak sa traženim kriminalcem, ali je uspela da pronađe više informacija o njemu na internetu.

Prema lokalnim izveštajima, Mič je optužen za krivična dela drugog i četvrtog stepena, a istraga je utvrdila da je on više puta prekršio zabranu prilaska Porodičnog suda.

“On je hapšen 12 puta u poslednjih šest meseci i svaki put je pušten. Zbog reforme kaucije u državi Njujork, on je i dalje pušten i nastavlja da teroriše svoju bivšu”, napisala je Adrielle.

Na jednom snimku za nadzor vidi se kako muškarac u crvenoj dukserici noću stoji na tremu nečije kuće i zatim baca ciglu na prozor. U kući u kojoj je uhvaćen živela je njegova bivša partnerka i njihov sin.

Read More