Kim Kardašijan se skinula u minijaturni bikini: Tange jedva prekrile obline, grudi na izvol'te i izgleda nestvarno dobro

Em privuče pažnju, em možda i uštedi za dodatno angažovanje manekenki, mada njoj novac nije problem. Tako je uradila i ovaj put na Instagramu u crnom bikiniju. Rezultat: 3,6 miliona lajkova za tri sata.

Na ovom “vrelom” snimanju bikini sa tanga gaćicama koje je uparila sa lančićem za stomak od zlata i dijamanata. 

“Potrega za dušom” napisala je Kim ispod fotografije zvodljivo pozirajući ispod tuša na otvorenom.

Inače, Kim uvek bira modele koji ističu njene bujne grudi i ne skrivaju mnogo od pogleda posmatrača. Njen izbor su najčešće jednobojni dvodelni kupaći kostimi sa zanimljivim detaljima – drvenim ili metalnim alkama, perlicama nanizanim na oble trakice, upadljive kopče.

Starleta podjednako uživa na peščanim obalama u belom, crnom, teget, zagasitozelenom kostimu, ali ne beži ni od pastelnih i jarkih boja.

Stilisti, a ni većina žena nema zamerki na ovakav izbor Kim Kardašijan, pa modni poznavaoci predlažu devojkama da „prepišu” ponekad od nje, čak i kada kupaći kostim nema etiketu sa imenom poznate Amerikanke.

BONUS VIDEO

iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qeU9xOIMxcE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen>

Read More