Ovo su NAJLJUBOMORNIJI horoskopski znakovi: Posesija im je "DRUGO IME", neće vam dati da dišete!

Astrološki aspekti mogu itekako opisati osobu i situaciju koja izaziva negativne emocije posebno kada je u pitanju ljubomora

To je emocija koja je često prisutna u ljubavnim odnosima i važno da to prepoznate ako imate u svom horoskopu taj aspekt. 

To je aspekt koji prave Venera i Marsa jer su to dve planete koje su zadužene za ljubav i strast. Negativno postavljeni Venera i Mars koji prave kvadrat ili opoziciju donose veoma teške aspekte i osoba ako imate aspekte u svom horoskopu, često privlači partnera koji joj može obećavati veliku ljubav ali sve se kasnije završava ljubomornim scenama. 

Shutterstock

 

Kada kod muškarca u natalnoj karti postoji ovakav aspekt Venere i Marsa, to je pokazatelj njegove potrebe da stalno dominira i ne daje mogućnost da žena ili devojka dodje do izražaja. Guši je svojim planovima, emocijama, stalno pokazuje kao da je štiti i da se brine ali iza svega toga je njegova negativna emocija. To je emocija koja govori o negativnom odnosu sa njegovom majkom u periodu odrastanja. 

Takodje dva znaka koja su veoma ljubomorna su Ovnovi i Škorpije. Bikovi su posesivni a Lavovi mogu biti dramatični u iskazivanju svoje ljubomore. 

 

BONUS VIDEO

Read More