Zbog Natalije je MILIJARDER toliko patio da je završio na psihijatriji: Zabavljala se sa najvećim bogtašima, a evo kako joj je to pošlo za rukom

Ruska manekenka Natalija Vodijanova odrasla je u veoma siromašnoj porodici. U svojoj manekenskoj karijeri nizala je uspehe, ali i njen ljubavni život je intrigirao javnost.

Ruska manekenka Natalija Vodijanova odrasla je u veoma siromašnoj porodici sa dve polusestre od kojih je jedna rođena sa cerebralnom paralizom. Kada ih je otac napustio, Natalija je bila primorana da sa svojim sestrama i majkom zarađuje novac za život. Da bi skupile novac za lečenje jedne od bolesnih sestara, manekenka je sa majkom i sestrom prodavala voće i povrće na pijaci. 

Natalijin život se potpuno promenio od trenutka kada je lepu sedamnaestogodišnjakinju primetio agent jedne modne agencije. Ubrzo ona počinje da radi i već kroz dve godine privukla je veliku pažnju i počela da intrigira. Nakon preseljenja u Pariz dobijala je masovne modne ponude i dobila nadimak “Supernova.”

Profimedia

 

Jedna je od retkih koja je krasila naslovne strane Voga, bila je zaštitno lice Gučija, Šanela, Prade, Hugo Bosa i mnogih drugih svetskih modnih brendova. Dobijala je milionske ugovore, njena zarada je iznosila 20 miliona dolara i rangirala se kao treći najuspešniji model na svetu. 

Njen ljubavni život, takođe je počeo da poprima bajkovite obrise.

Udala se za milijardera Džastina Portmana, sa kojim je dobila troje dece. Činjenica da je on milijarder plemićkog porekla, a da je ona neko ko potiče iz siromašne porodice, potvrdila je da je ovo bio susret kao iz bajki.

Krah ljubavi doživela je nakon 9 godina braka. Natalija je ostavila Džastina, nakon čega nije imao ništa lepo da kaže o njoj. Istakao je da je postupila prilično bezosećajno.

“Osećao sam se kao iznošena Luj Viton torba, ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija” izjavio za medije Džastin nakon razvoda.

Nakon rastanka, Natalija je vrlo brzo uplovila u vezu sa milijarderom Antoanom Arnoom čije se bogatstvo procenjuje na 84 milijarde dolara, zbog čega treći najbogatiji čovek na svetu. Sa njim je dobila još dvoje dece, sinove Maksima i Romena. Par se venčao 2020. godine.

Njen sadašnji suprug je izvršni direktor brenda Berluti i deo LVMH grupacije koja je u vlasništvu njegove porodice.

Read More