Ovakvu jaknu NE BACAJTE, odložite je u ormar za sledeću zimu: Blejk Lajvli nosi komad koji Srpkinje obožavaju

Tedi kaputi su poslednih nekoliko godina veoma popularni, ali ih ne odlažite ni ove godine

Uskoro ćemo morati da pozdravimo ovu sezonu, ali ne i ovu jaknu koja će sigurno ostati aktuelna i popularna i naredne zime. Iako je zima vreme hladnoće i sivila, ova jakna će uneti svetlost i toplinu u vaš ormar, a to je upravo ono što nam je potrebno u ovim danima.

Blejk Lajvli, majka četvoro dece i jedna od najvećih holivudskih zvezda, uvek pronalazi način da udobnost i stil uklopi u jednu celinu. Nakon svog četvrtog porođaja, glumica se okrenula ležernijim i opuštenijim kombinacijama, što joj i priliči u ovom životnom periodu.

Nedavno je Blejk prošetala ulicama Njujorka, pokušavajući da se sakrije od paparaca, ali kao i uvek, nije uspela da prođe neprimećeno. Uprkos tome, pojavila se u jednoj savršenoj kombinaciji koja je bila idealna za hladnoću koja vlada ovih dana.

Blejk Lajvli je bez sumnje jedna od najbolje odevenih žena na svetskoj javnoj sceni, i u svakoj situaciji izgleda besprekorno. U ovoj šetnji je obukla široku, tedi jaknu koja je popularna kod nas, i koja je savršena za ovaj period godine. Ova jakna će vam pružiti toplinu i zaštitu u hladnim danima, dok ćete u isto vreme biti u trendu i stilski osvešćeni.

Read More