Ona je 11 godina ODBIJALA odnose sa mužem, a onda je OTKRIO šta radi svake noći kada on ZASPI

Kako dugo nisu imali seks, jedan Englez se nije znao izboriti sa frustracijama.

Ja imam 37, a moja supruga 34 godine. U totalnoj sam depresiji, radim samo da bih platio račune, a u mom životu nema više zabave i intimnosti – počinje on svoju priču.

Žena i ja nismo vodili ljubav punih 11 godina, otkada nam se rodila ćerka. Bilo mi je to sasvim razumljivo na početku, jer je to normalna stvar posle porođaja, ali ona nikada više nije povratila svoju želju za seksom – kaže muškarac i nastavlja:

– Svaki put kada predložim da budemo intimni, ona me grubo odbija, pa sam prestao i da se trudim. Ne želim da izgleda kao da je ja teram na bilo šta, i to samo da bih ponovo bio odbijen. Više ne volim svoju ženu i nisam siguran kakava je naša zajednička budućnost – rekao je očajni muškarac.

To nije kraj njegovim problemima, ali kako kažu, sve počinje iz kreveta.

Stalno se svađamo i zbog najvećih gluposti, i siguran sam da je to zbog nagomilane frustracije. Da stvari budu još gore, slučajno sam otkrio šta ona radi svake noći kada ja zaspim, obično je to pred ponoć. Četuje sa prijateljima preko Fejsbuka i stalno se žali na mene i kako je ja ne puštam na miru sa “tim se*som”. Ispada kao da sam ja neki nasilnik koji je primorava na vođenje ljubavi – očajan je Britanac.

Odgovor terapeuta: Odali ste baš depresivnu sliku. Recite supruzi da vaš brak ne može da opstane u ovakvim uslovima, kao i da vaše stalne svađe nikako nisu dobre za vašu ćerku.

Insistirajte na tome da zajedno radite na obnovi vaše veze i se*sualne hemije, ili se dogovorite da se rastanete na što miroljubiviji način.

BONUS VIDEO

Read More