Kako su deca Džej Lo prihvatila BENA? Ćerka ne izgleda više tužno, a evo šta sin poznate pevačice ima protiv njihovog braka

Ćerka Dženifer Lopez često izgleda tužno i odsutno u javnosti, ali je na novim fotografijama konačno nasmejana.

Blizanci koje je Dženifer Lopez dobila u braku sa Markom Entonijem nedavno su napunili 15 godina, a jasno je da deca dve tako velike svetske zvezde ne mogu da izbegnu veliko interesovanje javnosti. I dok njihovog sina Maksa retko viđamo, koji baš i ne voli da izlazi sa majkom, pogotovo ne kada je tu njen novi muž Ben Aflek, njegova sestra Ema Maribel Muniz je dobila ogromnu pažnju medija.

Naime, poznato je da Ema voli da nosi mušku odeću i frizuru, a onima koji su očekivali da ćerka slavne Džej Lo bude njena tačna kopija nije se dopao njen stil i često su je vređali na društvenim mrežama, a često je i komentarisano da je devojka transrodna.

Njena majka godinama nije pričala o tome, ali se na zajedničkom nastupu u Los Anđelesu muzička diva, govoreći o ćerki, obratila Emi rodno neutralnom zamenicom „oni”. Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Stoga je ovo veoma posebna prilika. Oni su veoma, veoma zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kada izađu na scenu“, našalila se Dženifer. „Ali vrede svakog penija jer su moj omiljeni duetski partner ikada“, dodala je ona.

A onda su se ispod snimka nizali razni komentari, od kojih su neki bili izrazito negativni, pa ne čudi što devojku često „uhvate” u javnosti sa mrzovoljnim i tužnim izrazom lica. Međutim, na poslednjim fotografijama, snimljenim kada su paparaci snimili Ema i Dženifer dok su izlazili na koncert američke pevačice SZA u Kaliforniji, vidi se da se devojka srećno osmehuje. Inače, Ben Aflek, suprug njene majke, izmamio joj je osmeh na lice, pa je nakon toga snimljena kako ga grli i smeje se u isto vreme.

Profimedia

 


S druge strane, njen brat je prihvatio Benov zagrljaj nevoljno, a priča se da mu se očuh baš i ne dopada. Strani mediji, naime prenose da Maksu smeta što njegova majka grli i ljubi svog muža u javnosti i zbog toga mu je jako neprijatno. J. Lo i Ben su se opraštali i nije nameravala da ga pusti bez strasnog poljupca. Maksu je očigledno bilo neprijatno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobilni telefon dok nisu stali”, rekao je izvor za National Enquirer.

Profimedia

 

Sama Dženifer je u jednom intervjuu priznala da deca ponekad ne žele da provode vreme sa njom i Benom. „Moja deca imaju novog saveznika u Benu, nekoga ko ih voli i brine o njima, ali koji ponekad ima drugačiju perspektivu i pomaže mi da vidim neke stvari koje sama ne bih primetila jer sam veoma emotivno vezana za njih. “, rekla je za “Vogue” .

Ispričala je i kako jednom prilikom nisu dozvolili ni njoj ni Benu da sa njima idu u kupovinu jer im je smetala pažnja koju slavni par stalno privlači. „Rekli su mi: ‘Znaš ti kako je kad odeš, mama.’ Bolelo me je, ali razumem. Žele da provode vreme sa svojim prijateljima bez gledanja, praćenja i fotografisanja. To je tako. Niko se ne buni, ali to je tako’, rekla je Dženifer. Otkrila je i da je njenoj deci bilo teško da se prilagode novom braku. „Tranzicija je proces koji treba da se sprovodi sa velikom pažnjom. Imaju mnogo osećanja. Oni su tinejdžeri. Ali za sada ide dobro”, rekla je ona.

BONUS VIDEO


Read More