Da li prepoznajte OVU pevačicu sa fotografije? Nekada je grcala u BEDI a sada pliva u MILIONIMA!

Slavna pevačica i glumica je sada poznata i po tome što je najpraćenija žena na društvenim mrežama, Selena Gomez je mnogima jedna od najomiljenijih holivudskih zvezda. 

Sada je isplivao snimak nje kada se prvi put pojavila ispred malih ekrana, na audiciji za Diznijev film. 

Ona je imala samo sedam godina kada je igrama u filmu “Barney and Friends“, te je još tada pokupila mnoge simpatije. 

Njen put do zvezda je bio trnovit ali je ona ostala optimistična nakon svih muka koje su je zadesile. Majka je rodila kada imala samo 16 godina. 

U jednom trenutku, sećala se pevačica, morali su da grebu po posudama po kući u potrazi za sitnišem kako bi kupovali osnovne namirnice

– Odrekla se svega zbog mene, radila tri posla istovremeno, izdržavala me, žrtvovala svoj život za mene — rekla je Selena.

Iako su se uspesi ređali na privatnom planu joj je bilo teško. Dijagnostikovan joj je lupus, zbog čega je morala da otkaže sve planirane nastupe i da se podvrgne hemioterapiji.

Kako joj je bila potrebna hitna transplatacija bubrega, 2017. godine joj je donirala njena bliska prijateljica Fransija Raisa.

– Fransija mi je svojom žrtvom spasila život. Ona mi je kao sestra, nema tih reči kojima bih joj mogla izraziti zahvalnost – istakla je Gomezova.

Poznata je i po vezi sa Džastinom Biberom, koja je po nju bila fatalna i toksična. Godinama se nakon nje oporavljala i gradila ponovo samopouzdanje.

Bilo kako bilo, Selena je uvek bila miljenica javnosti, a čini se da su joj se sada napokon posložile sve kockice u životu.

Fanovi su oduševljeni ovim snimkom i tvrde da se nije mnogo promenila, šta vi mislite?

Pogledajte detaljnije u videu ispod:

Read More