Dajra (19) je napustila standardni život i preselila se u njen AUTOMOBIL:"Imam SVE, nemojte da lečite svoje strahove na meni"

Dajra Rejnoso ima samo 19 godina i već živi sama. Ne u iznajmljenom stanu, niti u nasleđenenom, već ni manje ni više nego u automobilu. 

Na TikToku je postala popularna i prepoznatljiva baš zbog njenog životnog stila! Kako kaže, odlučila je da tako živi jer na taj način  “može da vidi svet”. 

Njene pratioce zanima mnogo toga: gde ide u toalet, kako vodi računa o higijeni, gde pere sudove i mnogo toga još. Sve je počelo kada je podelila snimak svoje svakodnevice koji je prikupio više od sedam miliona pregleda.

– Živim u svom autu kao 19-godišnjakinja. Nemojte da lečite svoje strahove na meni. Svet je moja školjka”, napisala je na svojim profilima. Za grejanje koristi veću za spavanje, a objasnila je da joj je najlepše da se budi na prelepim lokacijama na kojima uživa da radi jogu.

Za pripremu hrane koristi šporet za kampovanje, a ima i aparat za kafu. Fizički je veoma aktivna, pa je verni posetilac teretane. Ipak, teretane joj služe i da se istušira, opere zube, popije vodu i ponekad opere sudove. Jedina mana je ta što često dobija kazne za parkiranje.

– Živim u svojim kolima jer to želim. Zašto ne? Svako može da živi u svom automobilu iz bilo kog razloga. Jako sam zahvalna na teretanama koje rade 24 sata u nedelji. Imam gde da se istuširam, vežbam i radim svoj posao. Tamo sam takođe prala i sudove, ali možete da ih operete i tako što napunite balon i njime ispirete sve što vam je potrebno – ispričala je Dajra koja na početku nije želela da kaže roditeljima gde živi.

– Gledala sam na Jujtubu kako to rade drugi ljudi i pomislila zašto to ne bih napravila i ja. Potrudila sam se da ne mislim na negativne strane života u kolima. Jasno je da postoje rizici i ja sam svesna toga. Najveća mana je što ne mogu da koristim toalet kad god poželim. To morate dobro da isplanirate – objasnila je.

BONUS VIDEO

Read More