Glamurozna izdanja na crvenom tepihu kao večna inspiracija: Za ovim toaletama žene će poludeti

Dodela nagrada “Lorens Olivije “u Londonu 2023. bila je glamurozna, a slavne umetnice prošetale su toalete koje će biti inspiracija ženama ovog proleća za važne događaje.

Džodi Komer, Dita fon Tiz, Hana Vodingem i Šeridan Smit predvodile su zvezde na dodeli nagrada “Lorens Olivije” 2023. u londonskom Rojal Albert Holu u nedelju. njihovi stajlinzi su oduševili modne kritičare, a biće inspircija mnogim ženama. 

Džodi je odisala sofisticiranošću u grimiznoj mini haljini koja se hvalila volarima i dugačkim dramatičnim šlepom. Njena haljina je imala dekolte sa otvorenim ramenima i bila je skrojena do savršenstva, grleći svaki centimetar njene prelepe figure. Naglasila je svoje crte lica blistavom paletom šminke, a za frizuru je odabrala neobaveznu punđu sa pramenovima koji uokviruju njeno prelepo lice.   


Plesačica burleske Dita fon Tiz izgledala je glamurozno u sjajnoj srebrnoj haljini sa kaišem koji joj je bio stegnut u struku. Uzela je odgovarajući srebrni korset sa perlama i dodala viseće dijamantske minđuše za još više sjaja. Njena prepoznatljiva crna kosa bile je stilizovana u staru holivudsku glamuroznu uvijenu frizuru. 

Hana Vadingem je prikazala savršenu figuru u ljubičastoj mini haljini od bardota koju su krasili dugački šlepovi, a ona je bila sjajno raspoložena i rado pozirala fotografima. Glumica se odlučila za glam šminku, a svoju plavu kosu je skupila u rep. 

Šeridan Smit je izgledala elegantno u svilenoj beloj bluzi, u kombinaciji sa zlatnom maksi suknjom i kaišem koji joj se stezao u struku. Glumica je stajling upotpunila sjajnim zlatnim minđušama. 

Ovo su samo neki od predloga odevnih kombinacija ovog proleća koji će inspirasti mnoge žene kad su neodlučne u odabiru stajlinga za važne događaje. 

Read More