Hirurzi pokazali TUMORE koje su odstranili iz ljudskog tela: Jedan je bio težak neverovatnih 30 kilograma

Ovi poduhvati hirurga su toliko veliki da ne možemo a da im ne skinemo kapu zbog toga

To može biti samo još jedan običan dan na poslu za hirurge, ali kada vidite slike nakon operacija, ne možete a da se ne divite njihovoj sposobnosti. Posebno kada vidite slike koje je jedan doktor objavio, na kojima su njegove kolege i njihovi timovi tokom operacija. Slike su zastrašujuće, ali istovremeno i fascinantne!

Proud Surgeons holding massive tumors they resected. I am happy for the patients to not have to live with these awful giant masses. pic.twitter.com/NI8W1Y7Xtt — Oren Gottfried, MD (@OGdukeneurosurg) March 14, 2023

Naime, jedan neurohirurg je postavio na svom Tviter nalogu slike na kojima se vide lekari posle uspešnih operacija tokom kojih su iz pacijenata uklonjeni veliki tumori. Objavio je kako njih šestoro pozira sa tim abnormalnim izraslinama koje su teške i po nekoliko kilograma i koje lekari jedva drže sa dve ruke.

Ljudi su odmah počeli da komentarišu kakav li je užas živeti sa tim u telu i kako li je bilo pacijentima.

A onda su počeli da se javljaju drugi hirurzi i dele svoja iskustva i fotografije, a sve čudnije jedna od druge. Tako je jedan lekar iz Portorika ispričao da je jednom prilikom izvadio tumor težak 11,2 kilograma, dok je drugi pokazao sliku manjeg tumora, ali uz fotografiju bebice iz koje je izvađen!

Međutim, bez sumnje je najčudnija i najviše zastrašujuća slika ekipe lekara koja je nastala nakon operacije tumora koji je bio težak neverovatnih 30.5 kilograma!

Read More