Koliko biste joj dali GODINA? Ima lice i telo ŠESNAESTOGODIŠNJAKINJE, kad čujete koliko je STARA, mislićete da vas LAŽEMO!

Msdongan je korejska TikTokerka koja živi u Kanadi.

Često ostavlja ljude bez teksta kada kaže koliko stvarno ima godina. Mnogi joj daju oko 20 ili 30, a ona zapravo ima 43 godine. Na nekim fotografijama izgleda kao šesnestogodišnjakanja, a kako je izuzetno mršava, niko nikada ne bi pomislio da je rodila dvoje dece.

– Važno je napraviti ispravan plan za svoj životni stil i slediti ga dosledno. Na taj način ostajete mladi i zdravi – objasnila je.

Msdongan takođe naporno radi kako bi vežbala svoj um, na to podstiče i druge ljude.

– Ako razmišljam kako starim, moje telo to osjeća, pa treniram svoj um. Ako mislite da na vaše telo ne utiče vreme, vaše telo će stvarno poverovati u to i moći će još malo da odgodi fizičke učinke starenja – smatra tiktokerka

Što se tiče njene ishrane tiče, voli da bude jednostavno..

– Obrok se obično sastoji od korejskih domaćih jela od povrća. Jedem piletinu ili ribu češće nego govedinu ili svinjetinu – otkrila je.

Na društvenim mrežama mnogi hvale njen izgled i komentarišu da bi voleli da izgledaju kao ona kad napune 40, prenosi Daily Star. 

BONUS VIDEO

Read More