Najnoviji snimak Robija Vilijamsa zabrinuo je fanove: Osušio se kao grana od POROKA i loših navika

Pevačeva supruga je objavila njegov snimak sa najmlađim sinom i javnost se zabrinula zbog njegovog izgleda

Čuveni pevač Robi Vilijams (49) šokirao je fanove najnovijim izgledom. Društvene mreže su bukvalno eksplodirale, a komentari se samo nižu. Ljudi ne mogu da veruju svojim očima koliko je propao. 

Naime, njegova supruga i model Ajda Fild Vilijam podelila je na svom Instagram profilu snimak čuvenog pevača kako se igra sa njihovim najmlađim sinom i sve ostavila u šoku.

Bitka sa sobom

Na snimku se vidi Vilijams go do pojasa u tamno plavom šortsu i sa roze kačketom na glavi. Njegovo telo pokriveno tetovažama je toliko mršavo da mu se bukvalnio vide rebra.

Sam pevač nedavno je u intervju za britanski San govorio koliko mu je teško da održi težinu zbog čega je stalno na posebnom režimu ishrane kako se ne bi ugojio.

– Celo moje biće i telo želi da budem morbidno debeo. Trenutno samo manje jedem i stalno vodim borbu sa sobom. Uvek sam vodio veliku bitku sa sobom kad je hrana u pitanju. Hvala Bogu na sujeti i to što sam javna ličnost pa moram da vodim računa kako izgledam jer mi je to motivacija da ostanem u formi – rekao je on očigledno zadovoljan najnovijim izgledom iako se bukvalno pretvorio u kost i kožu i mnogi bi ga čak i na ulici teško prepoznali. 

Na to se osvrnula i njegova supruga.

– Od Robija ostale samo oči – napisala je ona uz njegovu najnoviju fotografiju, dok je on šaljivo dodao da je sada situacija takva jer je zavisnik od šećera i teško mu je da se suzdržava od slatkiša. 

Inače, par, koji je u braku 13 godina, ima četvoro dece: Teodoru (10), Čarltona (8) Kolet Džozefinu (4) i Boa (3).

Da li si dobro?

Njegov izgled izazvao je burne polemike na društvenim mrežama i većina njegovih fanova smatra da izgleda bolesno mršavo.

– Ovo je strašno, suviše si mršav. Robi, brate, da li si dobro? – 

– Zašto moraš da budeš mršav ako si javna ličnost? Pre svega treba da budeš zdrav, a ti ne izgledaš zdravo – 

– Možda se opet odao porocima pa je zato mršav – 

– Nije mi jasno zašto vam smeta njegova težina. Neka čovek radi šta god želi sa svojim životom – bili su samo neki od komenhtara na društvenim mrežama.

Read More