"Ljudi, ovo je ODVRATNO!": Pojavila se muške BALETANKE zbog kojih jači pol "povraća", a cena je BEZOBRAZNO velika

Modna kuća Balensijaga, poznata po svom avanturističkom i inovativnom pristupu modi, nedavno je predstavila novi model obuće za muškarce koji je izazvao ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Radi se o neobičnom i hrabrom potezu Balensijage – lansiranju baletanki za muškarce.

Ove su pre lijep še!

MEN’S LEOPOLD BALLERINA IN LIGHT BEIGE

$ 925

Leopold Ballerina in light beige satin is in several looks of the Balenciaga’s Summer 23 Collection. pic.twitter.com/TGgOB8DYfe — Mrs. Martian/Маршиан (novi nalog) (@Martian2Mrs) April 16, 2023

Ovaj model obuće predstavlja hrabar iskorak ka ravnopravnosti polova i nudi muškarcima novi izbor u svetu mode. Međutim, reakcije na društvenim mrežama su bile pomešane. Dok su neki pohvalili inovativnost i hrabrost Balensijage, drugi su bili šokirani ovakvim potezom i tvrdili da baletanke ne pripadaju muškom svetu.

Ipak, Balensijaga je uvek bila poznata po svom avanturističkom pristupu modi i osvajanju novih granica. Njihovi dizajni su često neobični i nesvakidašnji, što privlači pažnju modnih sladokusaca širom sveta. I ovaj novi model obuće za muškarce nije izuzetak.

U svakom slučaju, ova hrabra modna kuća je pokazala da ne boji da se upusti u neistražene vode i donese novi, originalni pristup muškoj modi. Baletanke za muškarce su samo jedan u nizu neobičnih poteza koji Balensijaga izdvajaju od drugih modnih kuća i čine je jedinstvenom.

– E sad me blam jer sam muško.

– Ova obuća je i ženama bila odvratna.

– Mogao je barem noge da obrije.

– Ne bih ovo nikada obuo – ovo su neki od komentara muškaraca

Možda ste pomislili da se tako “samo zovu”, ali da izgledaju makar približno uobičajenoj muškoj obući. Naprotiv, razlika između ženskih i muških baletanki gotovo i da ne postoji. Novi model nazvan je “Leopold” i može da se pronađe na zvaničnoj stranici poznatog brenda. Dolazi u tri boje – tirkiznoj, crnoj i svetloj nijansi bež boje, a cena je 925 dolara, što je nešto više od 830 evra!

Read More