Prelepa Srpkinja iz Jagodine osvojila slavnog boksera: Ne smeta joj još jedna žena u njihovoj vezi, živi punim plućima!

Mihaela Jovanović je osvojila britanskog boksera Dejvida Heja, a trenutno uživaju u brojnim avanturama na odmoru u Kostariki zajedno sa još jednom devojkom poznatog sportiste.

Čuveni britanski bokser i nekadašnji šampion sveta u kruzer i teškoj kategoriji Dejvid Hej živi život bez ikakvih ograničenja, isključivo po svojim pravilima. Uprkos fenomenalnim rezultatim u sportskoj karijeri, javnost najviše intrigira njegov izuzetno neobičan ljubavni status. Naime, ne može da zamisli da bude samo sa jednom devojkom u vezi, kako ističe “u trojci je najsrećniji”. 

Već godinama unazad uživa u romansi sa dve devojke istovremeno. Međutim, nedavno je ljubavnu idilu prekinuo raskid sa pevačiom Unom Hili, te je ostao “samo” sa manekenkom Sian Ozborn. 

Jovanovićeva je odrasla u Beču, ali njeni koreni su iz sela Duboke kod Jagodine, odakle joj potiče baka. Međutim, tokom rata u Jugoslaviji devedesetih godina roditelji su izbegli u Austriju. Mihaelu i njenu sestru je odgajala samohrana majka, a detinjstvo joj uopšte nije bilo lako.

– Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: “najbolji život ikada” – rekla je Srpkinja.

Pohađala je školu za kuvara, ali napravila je prekretnicu 2015. godine, kada je pokrenula tverk fitnes radionicu u Beču. Kao instruktorka tverkovanja držala je časove i promovisala je svoj ples na društvenim mrežama, koji joj je doneo popularnost i sve veću zaradu.

Jedno vreme je radila i kao egzotična plesačica na žurkama na Majorci, a sada zarađuje kao bloger za putovanja i fitnes. Ističe da je do sada obišla 55 zemalja, a njene avanture prati preko 30.000 ljudi na Instagramu. Stalno mesto prebivališta joj je na Karibima na ostrvu Sent Martin, mada dosta vremena provodi i u Dubaiju.

Njeno poslednje putovanje u Kostariku donelo joj je i jedinstveno iskustvo – postala je deo ljubavnog trougla Dejvida Heja, a ovu zanimljiva ljubavna priča počela je početkom 2023. godine.

– U početnom poglavlju 2023. godine, potpuno sam uronio u bogatstvo svakog trenutka koji prolazi. Našao sam se u društvu pojedinaca otvorenog srca koji me doživljavaju kroz vizuru mojih svakodnevnih akcija, a ne kroz društvena očekivanja koja se nameću čoveku od 42 godine – zaključio je bokser.

Read More