Zbog OVE poze se gase strasti: Svi parovi insistiraju na njoj a nisu ni svesni šta čini njihovoj VEZI!

Kada je reč o vođenje ljubavi sprovedene su brojne ankete, a među njima su najčešće one koje se odnose na najbolje i najgore seksualne poze

Ono što je posebno neobično, kada su rezultati ovih anketa u pitanju, jeste da su se žene i muškarci konačno usaglasili, a oba pola smatraju da jedna poza definitivno zauzima prvo mesto, kada su u pitanju najgore poze.

Istraživanja pokazuju, najmanje draga poza i ženama i muškarcima jeste poza 69. Reč je o pozi u kojoj partneri simultano jedno drugome pružaju oralno zadovoljstvo, a prema rečima onih koji je kritikuju, poza je vrlo komplikovana, teško izvodljiva i ne preterano prijatna.

Shutterstock

 

Iako razlika u visini ne izgleda kao preterano važan faktor, kada je ova poza u pitanju, veoma utiče na izvedbu, a oba pola smatraju da je, u trenutku kada primate zadovoljstvo, vrlo teško fokusirati se na pružanje zadovoljstva partneru.

Rasprava o ovoj temi povela se i na popularnoj platformi Reddit, a mišljenja ženskih i muških korisnika pokazala su da, uprkos izvikanosti, ova poza zapravo uopšte nije popularna.

1. Ni sama ne znam šta tačno mislim o njoj, ali recimo da je volim samo sa pravim partnerom. Može da bude dobra, ali je činjenica da nisu sva tela međusobno kompatibilna”.

2. “Stvarno nisam fan. Teško je u isto vreme i davati i primati”.

3. “Moje iskustvo je pokazalo da neko uvek izvuče deblji kraj i ostane nezadovoljen u ovoj pozi. Koja je onda njena svrha? Oralni seks u klasičnoj pozi je bolji, onda sam barem siguran da sam zadovoljio partnerku.4. Smeta mi logistika u pozi 69. Ja jednostavno ne mogu da se koncentrišem dok me žena zadovoljava, a ne želim da deluje kao da ja odbijam da se potrudim oko nje”.

5. “Nije mi prijatno u toj pozi i tačka. Ne mislim pritom na neprijatnost zbog tela nego mi je sam položaj tela u toj pozi nekako neprijatan, naročito zbog toga što je moj partner viši od mene i onda uvek moram nekako neprirodno da se rastežem. Hvala, ali ne hvala”.

Read More