Madonina ćerka PROGOVORILA i otkrila sve o svojoj majci: "Ona je FRIK od koje sam morala da pobegnem"

Madonina ćerka PROGOVORILA i otkrila sve o svojoj majci:

Printscreen/Youtube/video

Lurd Leon, Madonina ćerka, je u nedavnom intervjuu je otkrila svoju vezu sa svojom majkom. Leon, koja je Madonino prvo dete, otkrila je da se ponekad osećala preplavljeno stalnom potrebom svoje majke za kontrolom.

„Moja mama je takv frik za kontrolom i kontroliše me ceo život“, rekla je Lurd. “Morala sam da pobegnem od nje čim sam završila srednju školu“, otkrila je Lurd.

Ona je u mladosti tražila finansijsku nezavisnost, navodno sama plaćajući školarinu za fakultet, a kasnije iznajmljujući stan u Bruklinu. Uprkos tome što oseća potrebu da bude nezavisna, ona je više cenila majčin trud i posvećenost.

“Ona je verovatno najveći radnik kojeg sam ikada videla”, dodala je ona.

Madona je bila jasna u vezi sa svojom roditeljskom filozofijom, izjavivši: “Ja sam glavna! Ja sam šef!” Takođe je otkrila da preuzima ulogu “lošeg policajca” i da je ta koja kaže ne. “Prihvatam tu ulogu. Nisam popularni roditelj.”

Madona ima ukupno šestoro dece, uključujući Lurd. Njena druga deca su Roko, Dejvid, Mersi i blizanke Ester i Stela . Uprkos svojoj reputaciji kontrol frika, Madona je uvek osnaživala druge žene i ispred svog vremena, nešto čemu se Lurd divi.

Madona je vredna i posvećena majka koja je uvek težila da osnaži svoju decu. Iako ona možda ima reputaciju frika, izgleda da njena deca cene smernice i podršku koju ona pruža. Kako je sama Madona rekla, “Ja sam šef!” ali izgleda da njena deca drugačije ne bi.

BONUS VIDEO

Read More