Ozbiljno odelo, sako i kravata: Monika Beluči u do sada NEVIĐENOM izdanju, seksepil izbija ispod "muških" komada odeće

Kravata koju je nosila Monika nije samo bila izraz njenog androgenog stila i nekonvencionalne ženstvenosti, već je predstavljala i trend koji smo videli na modnim pistama za sezonu jesen/zima 2023. godine

Monika Beluči izgleda besprekorno kada se pojavi na crvenom tepihu noseći muške komade odeće. Za nju, način na koji se oblači predstavlja način na koji izražava sebe, kako je istakla u jednom intervjuu za Vogue. Kako je rekla, moda postaje interesantna zbog izbora koje osoba napravi. Na premijeri svog novog filma “Mafia Mama”, ova poznata italijanska glumica je ostala dosledna svojim uverenjima i iznenadila svojim izgledom.

Ovog puta, Moniku smo videli u neočekivanom izdanju koje odiše simboličnim Volstrit duhom. Široke pantalone, bela košulja, kravata i oversize sako, sve su to komadi koji su obično povezani sa kancelarijskim izgledom. Ipak, Felinijeva heroina je uspela da ih pretvori u glamurozne komade uz pomoć nekoliko detalja poput minđuša, potpetica i make-upa.

Upravo ovakav pristup modi pokazuje koliko je važno biti dosledan sebi i svojim željama, čak i kada se radi o izboru garderobe. Monika nam je još jednom pokazala da je ona modna ikona koja se ne boji eksperimentisanja i koja uvek izgleda savršeno, bez obzira na to koji komadi garderobe se nalaze na njoj. 

Kravata koju je nosila Monika nije samo bila izraz njenog androgenog stila i nekonvencionalne ženstvenosti, već je predstavljala i trend koji smo videli na modnim pistama za sezonu jesen/zima 2023. Ovaj trend je bio dominantan kod dizajnera kao što su Valentino (čiji potpis krasi ovu modnu kombinaciju), Alexander McQueen, David Koma i mnogih drugih.

BONUS VIDEO

Read More