Komšije progovorile o Saši Vidiću: "U poslednje vreme je bio izgubljen, pominjao je svoju SMRT"

Modni kreator Saša Vidić napustio nas je u 52. godini nakon što je sinoć u teškom stanju dovezen u KBC Bežanijska kosa

Vest o njegovoj smrti zatekla je javnost, ali činjenica je da je već neko vreme živeo dosta povučeno. Komšije ga nisu videle mesecima u lokalu, i kako kažu, nije dolazio ni račune da uzme.

“Dugo ga nisam videla, sigurno oko pola godine. Ni račune nije dolazi da uzme. Često mu je svraćao neki prijatelj u lokal, ali ne znam ko je i šta je. Pretpostavljaju da je reč o bliskom prijatelju kome je poverio da vodi računa”, rekla je za “Kurir” komšinica

Podsetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Vidić je imao psa Matea, a njegove komšije sa Novog Beograda gde je živeo, za “Mondo” su otkrile da je brinuo šta će biti sa psom nakon njegove smrti.

“U poslednje vreme je bio izgubljen, pričao je on kada umre ko zna šta će biti s Mateom, to je njegov pas”, rekla nam je jedna komšinica i nastavila: “S psom je po celi dan bio napolju, ali ga nismo viđali u poslednje vreme, nismo znali da je u bolnici”.

Da je omiljen u kraju u kom je živeo svedočile su komšije ranije, kada su istakle da je Vidić uvek bio pristupačan i spreman da pomogne.

“Saleta dugo nisam videla, ne znam da li je kod kuće. Ranije je stalno bio u kraju, uvek veseo i nasmejan. Nikada nije prošao pored neke dece, a da ih nije počastio slatkišima. Svi ga volimo. Kad ga vidimo na televiziji kao da nije on. Tamo deluje oštro, a zapravo je duša od čoveka. Verovatno je to zbog posla. Poslednji put sam ga videla pre mesec dana, ne znam zašto ga sad nema”, izjavila je 2020. godine za “Novu” komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Nedugo posle komšinicine izjave, usledila je još jedna izjava Sašinog komšije. On je takođe želeo da ostane anoniman, ali je istakao da je zabrinut za Sašino zdravlje.

“Bio je ovde pre dva, tri dana. Baš smo stajali i pričali. Nešto mi je Sale propao, dosta je smršao, ima svega 30 kilograma. Malo je i bradu pustio. Nisam navikao da ga viđam neobrijanog i neošišanog, uvek je skockan od glave do pete. Ma, glavni mangup u kraju! Vole ga ove poznate ženske. Iskreno, malo sam se zabrinuo kad sam ga video. Nije bio onako veseo kao ranije. Pričao mi je da ga nervira ovo ludilo oko korona virusa i da se ne kreće mnogo, uglavnom je kod kuće i napolje izlazi samo kad mora”, rekao je on.

BONUS VIDEO

Read More