Naslednica slavne manekenke osvojila modni svet: Ćerka Kristi Tarlington zasenila i svoju majku!

Ona je važila za jednu od najlepših žena, a sada je njena ćerka osvojila modni svet.

Miljenica “Voga” i modnog sveta, Kristi Tarlington kod kuće ima ćerku koja izgleda da je krenula njenim stopama. Novi model na sceni je tinejdžerka koju je Kristi dobila u braku sa glumcem Edom Bernsom, a ime joj je Grejs Berns. 19-godišnja Njujorčanka koja je ovog meseca radila kao manekenka za modnu dizajnerku Karolinu Hereru, oduševila je modni svet. 

Grejs je objavila slike na svojoj Instagram stranici na kojoj drži “Herrera” torbicu. Zvezda u usponu je pametno izrazila svoju zahvalnost zbog manekenske uloge ispod postavljene fotografije.

„Neopisivo sam zahvalna što sam imala privilegiju i priliku da budem deo ovog iskustva! Sva ljubav na svetu svakom božanskom čoveku koji je ovo omogućio!!!!!!!! Suze ljubavi i ljubavi i još ljubavi!!!!”

Kristi, koja je postala slavna devedesetih kao zaštitno lice modnog brenda Kelvin Klajn, objavila je sliku sa svojom ćerkom. Njih dve su izgledale savršeno dok su pozirale jedne pored druge u belim košuljama i šarenim šalovima. Ovo nije Grejsin prvi manekenski nastup – već se pojavila na naslovnoj strani “Homme Girls and Pop.” 

Naslednice manekenki i poznatih su sve češći slučaj u modnom svetu. 

Kristi Tarlington se i dalje bavi manekenstvom. Prošle godine je bila u novoj kampanji koju je snimila za Kelvin Klajn, i to za parfem “Eternity” čije je zaštitno lice bila devedesetih godina.

Poslednji put se pojavila na crvenom tepihu sa svojom ćerkom u oktobru na zabavi povodom 50. godišnjice “W Magazina” u Njujorku. Legendarni supermodel i njena lepa ćerka su obe bile šik crnim stajlinzima. Čuvena Kristi odlučila se za crnu kožnu mini haljinu, dok je Grejs ponela haljinu koja otkriva ramena.

Read More