Karmen Elektra izgleda BRUTALNO i u šestoj deceniji: Ovo je tajna njenog mladolikog izgleda!

Karmen Elektra otkriva šta radi da bi izgledala dvadeset godina mlađe. Ako sledite njene savete, sigurno ćete poboljšati izgled svoje kože

Karmen Elektra, kultni model, glumica i TV ličnost, napunila je nedavno 51 godinu, ali uprkos krštenici ona prkosi svim očekivanjima – izgleda mladalački i živahno, baš onako kakva je bila u cvetu mladosti.

Sa svojim upečatljivim crtama lica i prepoznatljivim izgledom, Karmen je decenijama poznata pod imenom Elektra i nije ni čudo zašto.

Uprkos protoku vremena, njena zapanjujuća figura i blistava koža ostavljaju sve ljude u neverici, a njeni fanovi ne mogu da se zasite izgleda ove zvezde koji prkosi godinama.

Otkrivanje proizvoda za negu koji odgovaraju vašoj koži često može da bude zastrašujući zadatak, ali kada pronađete savršenu kombinaciju, trebalo bi da je dosledno koristite. Zvezda američke komedije „Get Over It“ otkrila je da godinama upražnjava istu rutinu lepote.

„Negujem kožu na isti način već 20 godina. Bila sam i ostala fokusirana na hidratantno uklanjanje šminke, serum hijaluronske kiseline i duboku hidratantnu kremu za lice, prepunu visokokvalitetnih sastojaka. Ovo dosledno ponašanje mi je zaista pomoglo da moja koža ostane zdrava i sjajna i da izbegnem hirurške zahvate” , rekla je ona.

Elektra je poznata po svojoj blistavoj koži zdravog izgleda zahvaljujući svojoj nepokolebljivoj posvećenosti doslednom režimu lepote.

„Zahvaljujući tome potpuno sam oslobođena razmišljanja o eventualnim estetskim operacijama. Sigurna sam da je moj mladalački izgled posledica moje discipline prema rutini nege kože“, smatra ona.

Karmen Elektra blistavost svoje kožu pripisuje upravo svakodnevnom unosu dovoljne količine vode.

„Pridržavam se pravila da moram da popijem dve flaše vode pre nego što počnem dan. Kada sam počela to da radim, primetila sam promene u telu preko noći. Sada mi je lakše da održavam težinu, dok je ranije to bila borba. I moja koža je potpuno drugačija, nije toliko dehidrirana kao pre. Voda mi je zaista promenila život“, priznala je ona.

Karmen nikada ne pije kafu. 

Prema Elektri, potpuno odustajanje od kofeina bio je jedan od najboljih izbora koje je napravila kako bi održala mladalački izgled i sačuvala svoju kožu.

„Pokušavam da se držim podalje od svih stvari koje mogu da oštete moju kožu, a među njima je i kofein. Uopšte ga više ne konzumiram“, rekla je.

Read More