Bila je trudna skoro svake godine od 2009. do 2021: Ima sedmoro dece i ne planira da ostane na tom broju!

Arijel Tajson koja je veoma zapažena na Tiktoku otkrila je na ovoj društvenoj mreži da je od 2009. do 2021. sa izuzetkom 2016. bila u drugom stanju. Sa suprugom Majklom ima sedmoro dece i ističe da ne želi da se zaustavi na tom broju. Ovu ženu i njenog muža prati 2.2 miliona ljudi.

Arijel je nažalost izgubila prvu bebu, a danas ima šestoricu sinova i ćerku. Kaže da je trudnoća deo njene ličnosti i da obožava sve što donosi odgajanje dece.

Mnogi joj zameraju previše “opušten” životni stil, dok drugi hvale njenu odluku. Među kritičarima su i oni koji je sumnjičavo pitaju gde su joj deca dok snima vlogove na šta im ona odgovara: “U školi su bila kada sam ovo snimila”.

“Moja je prabaka imala šestnaestoro dece, a doživela je 96 godina. Nastavite, ja ih imam petoro”, “Moja mama je imala 12 dece tako da to nije veliki broj”, poručuju joj žene.

Arijel su neki pitali i da li možda već sada čeka bebu. “Koliko ja znam, još ne. Sada samo razgovaramo o tome”, poručila je.

Sa mužem je i “predvidela” koliko će imati unučadi. “Zamislite, 2055. godina je, a mi smo još ovde sa više do 20 naših unučadi. Jedva čekamo”, naglasila je.

Read More