Naslutite iz iskustva o kome se radi: Ovo su dva NAJKONFLIKTNIJA horoskopska znaka, ne pokušavajte da im se suprostavite

Katkad dođemo u situaciju kad nešto moramo žustro da razjasnimo i to nas navodi na verbalni konflikt, ali se najčešće trudimo da to izbegnemo.

I dok pojedinci hladne glave rešavaju brojne situacije u svom životu, drugi eksplodiraju i pri samoj pomisli na komplikovan zadatak. Verovatno ste primetili da većinom drugačije reagujete na određene situacije u odnosu na vašeg partnera. Da li ste se možda zapitali ima li horoskopski znak veze sa tim? Otkrićemo vam ovom prilikom malu tajnu – ima, i to mnogo veze.

Pripremite se da upoznate najsvadljivije među znakovima u Zodijaku:

OVAN

Ovna bi najblaže rečeno mogli opisati kao čajnik čiji poklopac lagano podrhtava pri upaljenom plamenu, čekajući neizbežno pištanje. Ovnovi su osobe koje neverovatnom brzinom – proključaju i imaju vrlo ukorenjenje i čvrste stavove. Oni ne znaju kako da govore tiho, bez da ih cela kuća (i komšiluk) čuje. Ako im nešto nije po volji, jasno će izraziti svoj stav. Ovnovi kao da nemaju vremena za ono čuveno “razmisli dva puta”, i sklapanje priče u glavi o tome kako bi se stvari mogle odvijati nakon što progovori.

LAV

Vladajući svojim kraljevstvom hrabro i odvažno, Lavovi ne prezaju od sukoba na koje nailaze. Ne vole tačnije ne podnose nepravdu, ismevanje, omalovažavanje i slične stvari i zbog toga vrlo lako prelaze granicu koju zovemo strpljenje. Neće propustiti priliku da jasno stave do znanja svima oko sebe koga smatraju za osobu sa pogrešnim viđenjem i zašto. Braniće oštro svoj ponos i nikad neće napadati bez preke potrebe i dobrog razloga.

Read More