Poznati glumac je bio predmet PODSMEHA: Prozivali su ga zbog VISINE, a on je progovorio o mentalnom zdravlju i alkoholizmu

Tom Holand (26), koji se proslavio ulogom Spajdermena, iznenadio je priznanjem da je trezan već godinu i četiri meseca.

Glumac je dao intervju zaEntertainment Weekly u kojem je otkrio da je snimanje mini serije ‘The Crowded Room’  pozitivno uticalo na njegovo mentalno zdravlje i promenilo njegovu perspektivu.

On je istakao da je nakon rada na psihološkom trileru postao bolji u ‘prepoznavanju pokretača’ i ‘stvari koje izazivaju stres’, što mu je pomoglo da ostane priseban. Za seriju, koju je prošle godine snimio u Njujorku, Tom je razgovarao sa psihijatrima kako bi bolje razumeo svoju ulogu.


Napomenuo je da je nakon rada na psihološkom trileru postao bolji u ‘prepoznavanju okidača’ i ‘stvari koje izazivaju stres’, i to mu je pomoglo da ostane priseban. Za seriju, koju je prošle godine snimao u Njujorku, Tom je razgovarao sa psihijatrima kako bi bolje razumeo svoju ulogu.

„Učenje o mentalnom zdravlju i njegovoj moći, i razgovor sa psihijatrima o borbama mog lika Denija i Bilija, bilo je nešto što je bilo toliko informativno za moj život“, rekao je glumac. On se nada da će emisija podstaći gledaoce da imaju više poštovanja i saosećanja prema ljudima koji prolaze kroz probleme mentalnog zdravlja. „Nadam se da se ljudi osećaju obrazovano o moći mentalnog zdravlja, borbi i našim neverovatnim veštinama preživljavanja“, rekao je Holand, koji je otkrio da ga je loš uticaj Instagrama naveo da se skloni sa društvene mreže. Iako je serija bila od koristi njegovom mentalnom zdravlju, Tom je takođe priznao da su emocionalna priroda uloge i teška tema bili veoma naporni. „Nisu mi nepoznati fizički aspekti posla dok snimam akcioni film. Ali mentalni aspekt me je zaista porazio i potrebno mi je mnogo vremena da se oporavim nakon toga, da se nekako vratim u stvarnost – rekao je.

Nije pominjao previše detalja o zavisnosti, ali je u aprilu 2020. godine, tokom razgovora sa Džimijem Kimelom, otkrio da li je izolacija tokom pandemije korona virusa, tokom koje je bio sa svoja tri cimera, teško pala. „Zapravo, nije bilo zato što smo sve vreme bili pijani. Ovog vikenda sam zapravo rekao da ću prestati da pijem na nedelju dana. Ali onda mi je bukvalno u ponedeljak ujutru Rajan Rejnolds poslao kutiju džina“, rekao je tada Tom.

Inače, glumac je u vezi sa koleginicom Zendajom (26), koju nazivaju modnom ikonom. Par se upoznao 2016. godine na snimanju filma ‘Spider-Man: Homecoming’, a na početku su se svima predstavili kao bliski prijatelji. Ali možda su to tada zaista i bili. Međutim, tokom turneje za isti film, mnogima se u intervjuima činilo da između njih postoji nešto više od prijateljske hemije.

Deo javnosti im se rugao zbog visinske razlike, ali njima je svejedno. Naime, dok je Tom visok 173 cm, Zendaja je visoka 178 centimetara, a i ta mala razlika se vidi na crvenom tepihu. Nedavno su na jednom događaju upitani kako komentarišu ovaj ‘strašan problem’ i naravno, kao i svi normalni ljudi, nije ih briga šta drugi govore. ‘To je apsolutno normalno. Moja mama je viša od mog tate. Moja mama je viša od svih“, rekla je Zendaja, dok je glumac jednostavno rekao da je „sve to sranje“.

BONUS VIDEO


Read More