Priznala da je bila GROZNA: Bivšu ženu Bena Afleka svi su doživljavali kao nevinašce, a ona je otkrila da je u jednom periodu bila prava "noćna mora"

Dženifer Garner je bila uvređena komentarima Bena Afleka o njihovom razvodu.

Dženifer Garner obradovala je svoje fanove novim fotografijama za naslovnu stranu magazina Allur. U haljini od tila kroz koju se nazire četkasti halter i bokserice, glumica je očarala i novom frizurom. Kratki francuski „bob” u roze je prava „revolucija” za glumicu koja je na početku šeste decenije života.

Bivša supruga Bena Afleka više nije spremna da bude “fina”, iako su je tako doživljavali celog života, piše Lepa&srećna. 

Sad se sve češće seća svoje majke koja joj je govorila: “Samo budi to što jesi i svi ćete voleti”. “Nije lako održati taj imidž večno pozitivne osobe kad vam je neko crnilo u duši, a ja imam takvih dana”, priznaje Dženifer.

Ona je bila daleko suzdržanija od Bena u komentarima o razvodu. Kad je izjavio kako se u braku “osećao zarobljenim”, reakcija je bila: “To je kao šamar meni i deci”.

Posvećena majka troje dece, sa reputacijom bez ijedne mrlje, kaže da je roditeljstvo želela najviše u životu. “Uvek sam znala da ću biti majka, na bilo koji način”, kaže zvezda Holivuda. “Da ih negujem, da ih usvajam, kako god. I kad sam bila dete, uvek sam nosila lutku sa sobom. U srednjoj školi sam već bila bebisiterka.”

Uprkos tolikoj “pripremi”, rođenje prvog deteta ju je potpuno promenilo. “Bila sam prava noćna mora”, priznaje Dženifer. “Bila sam grozna. Nisam je puštala iz ruku, prava prvorotkinja”, otkriva.

Najstarija ćerka, Vajolet En danas ima 17 godina, viša je od majke i nasledila je njene rupice na obrazima. Serafina Rouz ima 13, a sin Semjuel 10 godina. “Nije im lako da odrastaju pod budnim okom javnosti”, kaže glumica. “Ali imam puno poverenja u njih. Ne volim baš uvek način na koji se ponašaju, ali ipak su oni samo obična deca”, zaključuje.

BONUS VIDEO

Read More