Bez PSA ne idu nigde: Ovaj par tvrdi da zlatni retriver učestvuje u svim njihovim aktivnostima, a čak im je izabrao i ime za dete

Dok će mnogi vlasnici kućnih ljubimaca tvrditi da kuća nije dom bez psa i da su njihovi ljubimci praktično deo porodice, jedan par tu frazu shvata prilično ozbiljno.

Erika i Frenk Deris ponosni su što uključuju svog voljenog psa u svoje ‘glavne životne događaje’. Zlatni retriver Beau je odigrao veliku ulogu u prekretnicama para – od šetnje niz prolaz na njihovom venčanju, saznanja pola njihovog deteta, pa čak i izbora imena za mališana, piše Miror.

Naime, dvogodišnji Beau je sam izabrao ime za prvo dete para nakon što su mu Erika (27) i Frenk (30) bacili tri teniske loptice, na svakoj je bilo ispisano po jedno ime. Nakon što se pas vratio sa loptom sa natpisom „Frenki“, par je znao da je to gotova stvar i uzbuđeno su čekali dolazak svog sina.

Beauovo učešće u roditeljstvu ne prestaje tu, jer je on takođe igrao vodeću ulogu u otkrivanju pola, što je uključivalo otkrivanje boje u torti. Erika, kreator sadržaja, rekla je: “Uključujemo Beaua u svaki veliki životni događaj, on mora biti uključen u sve. On je kao naša beba – želimo da bude deo svega.” Erika i agent za nekretnine Frenk iz okruga Monmut u Nju Džersiju pitali su svoje pratioce za ideje za otkrivanje pola. Nakon što je jedan komentator predložio da bi Beau trebalo da bude taj koji će otkriti velike vijesti, uopšte nisu razmišljali o tome. U početku je Beau dobio ružičastu tortu da jede, ali se ispostavilo da to nije tačno.

Erika je objasnila: “Prvi put je krenulo po zlu. Imala sam test krvi u 10. nedelji i laboratorijski rezultati su mi stigli od medicinske sestre. Dala mi je kovertu na kojoj je pisalo da je devojčica. Bilo je sjajno nakon što je Beau saznao ćemo imati bebu, devojčicu, iako je Frenk mislio da će biti dečak. Ali otišli ​​smo na još jedan ultrazvuk da potvrdimo ponovo – i rekli su mi da je dečak! Plakala sam. Bili smo srećni bez obzira na to, ali sećam se da sam zvala da kažem ponovo, potvrdila sam i rekla, ‘Šta…?’.

Saznavanje pola nije bilo razočaranje, već način na koji smo saznali. Ali saznanje da nam je dala pogrešnu kovertu bilo je malo srceparajuće. Ali naravno , nismo razočarani što ćemo dobiti dečaka“, dodala je ona. Nakon što je Beau zagrizao još jednu tortu, ovog puta odgovarajuće boje, Erika i Frenk su ubrzo skrenuli pažnju na imena. Uspeli su da se dogovore oko tri imena, Lijam, Endrju, Frenki, ali je sasvim prikladno da Beau ima poslednju reč. Brza igra hvatanja lopte dovela je do toga da se pas vratio sa teniskom lopticom na kojoj je pisalo ‘Frenkie’. Erika je rekla: “Bili smo uzbuđeni što smo videli sa čime se vratio. piši Frenk.”

Beau je takođe šetao niz prolaz na dan venčanja Erike i Frenka, koje je voleo. Erika je objasnila: „Najveće uzbuđenje bilo je kada je prošao niz prolaz i svi su bili oduševljeni. Dobio je svoju objavu i izgledao je tako srećno.“ S obzirom na to koliko već ima veze sa bebom, par se raduje vezi njihovog psa sa njihovim detetom. Erika je nastavila: „Tako smo uzbuđeni što će Bo upoznati bebu. Tako je dobar sa svojim nećakinjama i ume da bude tako nežan. Iskreno, Beau nikada nije nesrećan. Uvek je nasmejan.“

 

Read More