Sinu svog dečka je rodila DETE: Život joj je kao ŠPANSKA SERIJA, a traume leči filerima

Karla Bruni pojavila se na ovogodišnjem festivalu u Kanu, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njenog lica

Karla Bruni, nekadašnja manekenka koja je danas postala uspešna biznismenka i pevačica, oduvek je bila jedna od najlepših žena na svetu. Njena neverovatna lepota je gotovo hipnotisala muškarce širom sveta, zahvaljujući njenom božanstvenom telu i licu anđela. Iako je sada u svojoj 55. godini, Karla i dalje održava fantastičnu liniju koju mnogi zavide.

Profimedia

 

Karla Bruni je započela svoju karijeru kao manekenka, osvajajući modne piste širom sveta svojom izuzetnom pojavom. Njene vitke linije i elegancija su je izdvajale od ostalih i brzo je postala ikona stila i mode. Njena prirodna lepota i karizma su je lansirali u vrhove modnog sveta, sarađujući sa poznatim brendovima i dizajnerima.

Međutim, Karla nije želela da se ograniči samo na svet mode. Pokazala je svoju višestranost i talent tako što je započela muzičku karijeru. Njen nežan glas i emotivne interpretacije su je brzo etablirale kao uspešnu pevačicu. Njene pesme su osvojile srca publike širom sveta, a njen izuzetan talenat je bio očigledan.

Uzimajući u obzir sve svoje uspehe i prelepu pojavu, nije iznenađujuće što Karla i dalje privlači pažnju. Iako je prošlo više od četiri decenije od njenih prvih koraka na modnoj sceni, ona i dalje izgleda neverovatno. Njena fantastična linija je rezultat njenog posvećenog rada na svom telu i zdravom načinu života.

Ovako je Karla izgledala pre operacija i filera

Zato i ne čudi što u poslednje vreme deli jedino stare fotografije, iz vremena kada joj botoks nije padao na pamet.

Zato i ne čudi što svako nejno pojavljivanje izaziva ogromnu pažnju javnosti. No, nažalost, do skoro je naslovnice punila pričama o neuspelim operacijama i filerima kojima je gotovo uništila lepotu. Srećom, čini se da je “lekciju” konačno naučila. 

Inače, lepa Karla oduvek je bila interesantna javnosti zbog neobične prošlosti koja je nalik na film. Mnogi su često govorili svih ovih godina da “nije čudno što je toliko bila divlja u mladosti, ako se uzme u obzir da je i njena majka imala sličan karakter”.

Naime, Karla je jednom prilikom otkrila detalj svoje prošlosti i u intervjuu za Vanity Fair 2008. godine ispričala da ju je majka dobila kao plod vanbračne afere.

Ona je 1996, kada je imala gotovo 29 godina saznala da njen otac nije njen pravi tata. Alberto koji je sa njenom majkom bio u braku od 1959. pa do svoje smrti, na samrtničkoj postelji je ćerki otkrio istinu. 

Ipak, mnogi su je nakon tog priznanja dodatno osudili zbog afere koju je kasnije imala sa Rafaelom Entovenom. “Znala si koliki je to bol nanelo tebi, a ipak si to uradila”, pisali su joj tada ljudi na mrežama.

Naime, ona se u prošlosti našla u centru skandala zbog toga što je nakon veze sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar, uplovila u odnos sa njegovim sinom sa kojim je ostala devet godina. I ne samo to, već mu je rodila i dete.

Read More