Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. maj: Rakovi, čeka vas LUDA SREĆA, Vage, obratite pažnju na NOVAC

Ovan 

Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Do kraja dana mogući su razgovori na temu poslovne saradnje sa inostranstvom. Čuvajte se komunikacije koja može biti negativna sa partnerom.


Bik

Vaša velika strast je hrana i to može vam stvara teret tokom dana. Tvrdoglavo ćete braniti stavove na poslu i to može biti na vašu štetu. Osoba u znaku  Raka vam je velika poslovna konkurencija. 

Blizanci

Bićete pod uticajem emocija drugih ljudi i vrlo ste nezadovoljni što se osećate iskorišćeno. Budite sigurni da je i drugims teško sa vama. Nije lako prepoznati kod sebe negativne strane. 

Rak 

Ovo je veoma pozitivan dan kada su u pitanju vaši odnosi sa poslovnim saradnicima. Situacija je nestabilna kada je u pitanju ljubav ali vas to mnogo ne brine. Mogući problemi sa kičmom. 


Lav 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnih prilika u inostranstvu. Partnerski odnos je veoma stabilan. Bićete veoma neprijatno iznenađeni nekim stavom starijeg člana porodice. 

Devica

Polje komunikacije je pod uticajem Merkura i bićete veoma pozitivno iznenađenje poslovnom saradnjom sa osobom u znaku Jarca. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa grlom. 

Vaga 

Ljubavna situacija je veoma uznemirujuća posebno zbog vašeg odnosa sa partnerom. Do kraja dana budite spremni na kompromis kada je u pitanju poslovna situacija sa osobom u znaku Ribe. 


Škorpija

Pokušajte da se fokusirate na poslovnu saradnju sa inostranstvom jer je to za vašu budućnost veoma dobro. Tokom dana vama stižu lepe vesti iz sveta prijatelja i poziv za izlazak. 


Strelac 

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svojim željama i mogućnostima. Jedan član porodice od vas očekuje novčanu pozajmicu. Razmislite o tome veoma temeljito. 

Vodolija 

Ovo je veoma stresan period jer mnogo toga iz prošlosti nam se vraća. Nemojte donositi nagle odluke posebno kada su u pitanju novac i ambicije što se tiče posla. Problemi sa kolenima. 

Ribe 

Potrudite se da budete sebi na prvom mestu jer u suprotnom osoba u znaku Lava može napraviti veliki problem na poslu. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa spavanjem.  

Read More