Očarajavajuće i nepredvidive: Inteligentna i snalažljiva, svojim šarmom žena Blizanac kupuje sve oko sebe!

Počela je sezona vladavine Blizanaca, a žena Blizanac je po mnogo čemu specifična.

Šta je najvažnije kada si rođena u ovom znaku? 

Najvažnije je da imaš dovoljno vremena za sebe jer ga često trošiš na druge ljude, a posebno na poslovne saradnje i sastanke. Tada si toliko u tome uključena da nemaš vremena za sebe i svoj unutrašnji mir. 

Ovim ženama koje pripadaju ovom vazdušnom znaku je potrebna unutrašnja energija jer su često pod uticajem drugih koji stalno od njih očekuju mnogo. Potrebno je naučiti sačuvati sebe i svoje misli. 

Ako si rodjena u ovom znaku imaš za vladara planetu Merkur koja je ” glasnik bogova” što ukazuje da ćeš uvek moći da nadješ u sebi dovoljno mudrosti i dobre komunikacije zbog tog Merkura. Moći ćeš da se osloniš na svoju inteligenciju i moć snalažljivosti. To je ono što te čini izuzetnom i u svim ljubavnim odnosima. 

Najbolje se slažeš sa vatrenima, posebno sa Strelcem koji ti odgovara u intelektualnom smislu. Ovan ti odgovara za izlaske i druženja i razumete u tom pogledu. A kada je u pitanju Lav, tada dolazi do spoja od životne važnosti. 

Kada je u pitanju znak Ribe, sa njima se nikako ne slažeš, a Device te veoma nerviraju. 

Najbolje ti stoje zelene i plave nijanse garderobe, a najbolje se odmaraš u aktivnom odmoru gde god da otputuješ. 

Naša astrološkinja Nena Janković otkriva da je Blizancima ova 2023. godina jako napeta na svim poljima. 

Posao 

Blizanci će imati veoma napetu poslovnu godinu, važno da vode računa o svojim odlukama od marta do maja. Jupiter u znaku Bika od juna pa do kraja godine aktivira njihovo polje tajni i strahova, pa je jako važno da nauče da sačuvaju sve ono što poslovno planiraju i pokreću. U suprotnom mogu biti veoma razočarani u svoje poslovne saradnike, posebno zbog nekolegijalnog odnosa. Tokom jula i avgusta mogući su pregovori sa inostranstvom ili sa ljudima koji često putuju. Od tih pregovora može da se rodi nešto novo tokom jeseni, posebno za one Blizance koji imaju volju i želju da menjaju profil posla i uopšte je poslanu stranu. Što se tiče materijalne strane, ovo je godina koja može stvarati velike probleme oko novca posebno se ne savetuje podizanje kredita. 

Ljubav 

Za sve pripadnike ovog znaka tokom marta i aprila dešavaju se važne situacije gde ce partner pokazati svoju odanost i vernost. Najvažnije je medjusobno poverenje i tolerancija. Partner će biti veoma okupiran svojim problemima, ali biće mu jako važna podrška Blizanaca. Blizanci koji su slobodni od jula do septembra imaju povratak osobe iz prošlosti i mogućnost obnavljanja veze koja može imati budućnost tek krajem godine. Jako je važno da budu strpljivi i posveceni tom odnosu. 

A šta očekuje Blizance na polju zdravlja, saznajte ovde.

Read More